Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Yunus Emre Kurt, "HDP eşittir PKK’dır" dedi ve çağrı yaptı

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt sosyal medya paylaşımında, “Dünyanın hiçbir yerinde bir siyasi parti teröre destek açıklaması yapmaz, yapamaz. Bunun demokrasiyle ilgisi yoktur. HDP=PKK'dır” dedi.

4 Şubat 2022 Saat: 09:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 856 kez okunmuştur

MHP İl Başkan Kurt: HDP=PKKdır
Yunus Emre Kurt, "HDP eşittir PKK’dır" dedi ve çağrı yaptı

Göreve geldikten sonra çalışmalarına hızla devam eden MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP, İYİ Parti ve HDP'ye yüklendi. Yunus Emre Kurt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Dünyanın hiçbir yerinde bir siyasi parti teröre destek açıklaması yapmaz, yapamaz. Bunun demokrasiyle ilgisi yoktur. HDP=PKK'dır

KOLTUKLARINIZDA HDP OYLARIYLA OTURUYORSUNUZ
Sözde siyasi parti HDP, kahraman güvenlik güçlerimizin teröristleri bombardıman altına almasına tepki gösterdi. PKK terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP'nin Milletvekili Fatma Kurtulan'ın meclis kürsüsünde söylediği, "İYİ Parti, size söylüyorum: içinde bulunduğunuz ittifaka, HDP ve PKK'ye içinde gönül vermişlerin de olduğu insanlar oy verdi. Şu an koltuklarınızda HDP'nin oylarıyla oturuyorsunuz" sözlerini de unutmamak lazımdır.

MHP'YE DÖNÜN
Ne yazık ki İstanbul gibi yerlerde HDP ile aynı adaylara oy vererek, HDP'lilerin bu belediyelerde söz sahibi olmasının önü açıldı. Aynı duruma tekrar düşülmemelidir. Türk Milliyetçilerinin, ülkücülerin siyasi hayattaki tek organizasyonu MHP'dir. Fiziken başka yerde, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımızın müştereken karar alıp Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri halisane ve samimi beklentimizdir.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑