Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

YRP’li Can: Gebze ve İzmit il olsun ilçeleri de…

Yeniden Refah Partisi Kocaeli’nin kurucularından Mustafa Can sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak, “Gelin İzmit ve Gebze iki il olsun.

16 Ağustos 2022 Saat: 07:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.032 kez okunmuştur

YRP’li Can: Gebze ve İzmit il olsun ilçeleri de…
YRP’li Can: Gebze ve İzmit il olsun ilçeleri de…

Yeniden Refah Partisi kurucularından Mustafa Can Yine ezber bozuyorum. Çok tartışılacak düşüncelerim var ifadelerini kullanarak bir paylaşımda bulundu. İzmit ve Gebze’nin ayrı ayrı il olmasını söyleyen Can şu ifadelere yer verdi; “Yine ezber bozuyorum. Çok tartışılacak düşüncelerim. İzmit’i ve Gebze’yi il yapın sorun çözülsün. Nasıl mı? Kocaeli Büyükşehir ve İzmit Belediyesi arasında yetki ve yönetimsel sıkıntılar yıllardır süregelmektedir. Belki hem Büyükşehir hem İlçe belediyelerin tamamı aynı siyasi parti tarafından kazanılırsa sorun hissedilmeyebilir. Ancak bu günkü gibi İzmit ve Büyükşehir ayrı partiler olunca.

YA İZMİTLİYİM DER YA GEBZELİYİM
Hele hele Cumhur ve Millet İttifakı olunca sorun büyüyor Demem odur ki Gebze zaten yıllardır il olmayı bekliyor. Gelin İzmit ve Gebze iki il olsun. İzmit’in ilçeleri, Basiskele, Kartepe, Gölcük, Karamürsel, Derince, Kandıra olsun. Gebze’nin ilçeleri KÖRFEZ, Körfez, Dilovası, Çayırova, Darıca, olsun. Tabi şimdi çok boş ve uçuk gelebilir ancak ben gündeme takılıp kalmadan ortaya bir şey koyuyorum bu kent için bir şeyler yapmak için. İl dışında sorsalar nerelisin kardeş diye. Ya İzmitliyim der ya Gebzeliyim der. Ben böyle düşünüyorum. Şimdi ben Kocaali’yi yok ettim değil mi? Kocaelispor hep Kocaelispor.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑