Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Yöneticiler umutlu “Kandıra’nın çocuğu herkese yeter”

Kandıra Gençlerbirliği Başkanı Ramazan Daş, antrenör Ayhan Serkan Oyan, yönetim kurulu üyeleri Levent Gödek, Hasan Bahadıroğlu ve Özgür Tankaz yeni dönemde takıma inançlarının tam olduğunu belirtti

4 Temmuz 2021 Saat: 08:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.208 kez okunmuştur

Yöneticiler umutlu “Kandıra’nın çocuğu herkese yeter”
Yöneticiler umutlu “Kandıra’nın çocuğu herkese yeter”

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı olan ve aynı zamanda Yeşil-Beyaz Kulübün yönetiminde yer alan Levent Gödek, “ Biz daha yönetime yeni girdik. Biz gençler olarak Ramazan Başkana destek vereceğiz. En kısa zamanda Kandıra GB'ni BAL Ligi'ne yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. Bu süreçte Kandıralı esnaf olarak elimizi taşın altına koyarak Kandıralı gençleri iyi yerlere taşıyacağız. Cebeci ve diğer sahillerimizde Kandıra Gençlerbiliği'ne kalıcı yerler tahsis edilirse, buradan sağlanan gelirlerle Kandıra GB'ye kalıcı gelirlerin sağlanmasına yardımcı olurlar. Kandıra Kocaelisporludur. Önceliğimiz Kocaelispor'dur. Hak ettiği yer Süper Lig'dir " dedi.

GENÇLERİ KAZANMALIYIZ
Kurtyeri mahallesi muhtarı, Kandıra G.B yönetici Hasan Bahadıroğlu , " Her zaman spora destek veriyoruz. Spor yapan insan kötü alışkanlıklardan uzak durur ve beyefendi bir kişiliğe sahip olur. Bizim amacımız Kandıralı gençlerimizi bir araya getirmek ve onlara sporu sevdirmek. İlçemizdeki büyüklerimizin siyasetçilerimizin desteğini alarak kalıcı bir şekilde başarılar sağlayan spor kulübü kazandırmak istiyoruz " dedi. Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Tankaz ise,” " İki dönemdir yönetimdeyim. Kandıra’daki futbolu bir adım daha öne taşımak için mücadele ediyoruz. Maddi ve manevi olarak sıkıntılar yaşadık ama bunları birbirimize destek olarak aşmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

BİRLİK-BERABERLİK İSTİYORUZ

Kandıra Gençlerbirliği antrenörü Ayhan Serkan Oyan; “ Ben bu kulüpte yıllarca forma giydim. Hiçbir zaman görevden kaçmadım. Burada benim olmam hakkında yanlış bir algı var. Burada Ayhan Hoca'nın olması önemli değil. Biz bu kulüpte gerekirse çanta bile taşırız. Ben hocalık yaptım, altyapı ile ilgilendik, gerektiğinde malzemeleri kendimiz yıkadık. Birçok masrafı yeri geldi kendi cebimizden karşıladık. Kuruş almadan. Benim istediğim Kandıra'da diğer ilçelerde olduğu gibi birlik beraberlik sağlamak. Burada yanlış bir yapılanma var” dedi.

TESİSLEŞME ŞART
Başarılı çalıştırıcı, “ Tesisleşmeye gitmemiz lazım. Büyükşehir Belediyesi'nden onay aldık. Yıllar önceden yetişen jenerasyonumuz kayboldu gitti. Biz geçen sene yapılanmaya gittik ve Kandıralı çocuklarımızı topladık. Çocuklar genç ve tecrübesizdi aralarına bir kaç tecrübeli yerleştirdik ve gerçekten güzel bir gelişme yaşadık. Biz kendi evlatlarımızla başarının yakalanmasını istiyoruz. İlçemiz dışından futbolcu almaya gerek yok. Kandıra’nın çocuğu herkese yeter. Yeni sezonda da Kandıralı gençlerden bir kadro kuracağız. Biz Kandıra'daki büyüklerle ve yöneticilerimizle planlı programlı hareket etmeliyiz. Bizim için önemli olan Kandıra “ şeklinde konuştu.

400 SPORCUMUZ BULUNUYOR
Birinci Amatör Küme’de mücadele edecek olan Kandıra G.B Başkanı Ramazan Daş, " Ağustos ayında başlamayı düşünüyoruz. Pandemi sürecinde hiç çalışamadık. Bizi çok etkiledi. Yeni sezonda 3 veya 4 grupla katılmayı düşünüyoruz. Bünyemizde 100'e yakın sporcumuz var. Yeni Kandıra ile birleştik. Altyapımızı onlar sağlıyor. İki kulübün toplam 400'e yakın sporcusu var. Birinci kümede mücadele edeceğiz. Geçen sene Amatör Süper Lig'e katılmayı kıl payı kaçırdık. U19 ile Türkiye Şampiyonası’na gidecektik ama pandemi sebebi ile gidemedik. Çoğunluklu olarak Kandıralı sporculardan oluşan bir kadromuz var. Dışarda oynayan Kandıralı çocuklarımız var onları geri alacağız. Federasyondan aldığımız bilgilere göre Ekim ayında başlayacak. Bizde çalışmalarımıza Eylül ayı başı gibi başlayacağız. Biz bir önceki dönemde BAL süper ligini kıl payı kaçırdık. Ciddi harcamalar yaptık ve dışarıdan oyuncu aldık” dedi.

BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Yeşil-Beyazlı kulübün Başkanı Ramazan Daş,” Bu sefer bir farklılık yapıyoruz, kendi oyuncularımız ile devam edeceğiz. Bizim 5-6 sporcumuz BAL liginde oynuyor onları toparlayacağız. Gökdeniz Bayrakdar'dan daha ön planda olan futbolcularımız bile vardı ama maddi sıkıntılardan dolayı devam edemeyenler oldu. Destek verenler oluyor ama, Başiskele, Kullar ve Hereke gibi ilçelere yapılan yatırımlara göre bize yapılan yatırımlar az kalıyor. Kullar'ın nüfusuna göre yaptığı harcama çok yüksek. Kandıra Gençlerbirliği yönetimi olarak şimdilik 10 kişiyiz. Kalıcı bir sistemimiz olsa bizimde desteğe ihtiyacımız olmaz. Büyükşehir Belediyesi stadımızın yanına sporcularımızın konaklaması için güzel bir tesis yapıyor. Her zaman sporun ve gençlerin yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑