Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Yola devrilen elektrik direği korkuttu

Kandıra Döngelli yolu Dörtyol mevkiinde dikilen elektrik direğinin rüzgâr nedeniyle yola devrilmesi sonucu Kandıra'nın çok sayıda köy yolu trafiğe kapandı.

5 Ocak 2022 Saat: 22:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.312 kez okunmuştur

Yola devrilen elektrik direği korkuttu
Yola devrilen elektrik direği korkuttu

Kandıra'nın dört bir yanına dikilen elektrik direkleri aşırı rüzgâr nedeniyle çevreye korku saçıyor. Önceki günler Kandıra Döngelli yolu Dörtyol mevkiinde dikilen elektrik direği akşam saatlerinde yola devrilmesi sonucu Kandıra'nın çok sayıda köy yolu trafiğe kapandı. Yetkililer tarafından elektrik direğinin yoldan kaldırılmasıyla yol trafiğe açılırken mahalle muhtarları ve bölge halkı tepkilerini dile getirerek yetkilileri göreve çağırdı.

ÖNLEM ALINMALI

Yusufça köyü muhtarı Ahmet Akbaba, “Yol boyu kanalları kazarak içine direkler konuldu. Aylardır direkler bu şekilde sabitlenmeden boş kanalın içinde duruyor. Küçük bir rüzgar sonrasında devrilir endişesiyle halkımız ve yoldan geçen vatandaşlar endişeleniyor. Yetkililerin dikilen bu direklerin diplerine beton atarak sabitlenmesini talep ediyoruz. Aksi takdirde istenmeyen bir kaza yaşanabilir. Önceki gün kuvvetli rüzgârdan dolayı direğin yola devrildiği esnada ya yoldan biri geçseydi, ne olurdu hali” diyerek yetkilileri göreve çağırdı. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑