Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

Yoğun Bakıma Sevk Edilen Hasta Saatlerce COVID-19 Test Sonucu Bekledi

Sabah saatlerinde rahatsızlanan İbrahim Özer acile kaldırıldı. Yoğun bakıma sevk edilen Özer’den COVID-19 testi istendi. 9 saat test sonucu bekleyen Özer acılar içinde kıvranırken hasta yakınları yetkililere isyan etti.

10 Ekim 2021 Saat: 02:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.542 kez okunmuştur

Yoğun Bakıma Sevk Edilen Hasta Saatlerce COVID-19 Test Sonucu Bekledi
Yoğun Bakıma Sevk Edilen Hasta Saatlerce COVID-19 Test Sonucu Bekledi

Kandıra Gebeşler köyü'nde ikamet eden İbrahim Özer, sabah saatlerinde rahatsızlandı. Özer, oğlu tarafından M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nde acile kaldırıldı. Muayene sonucu hastanın yoğun bakıma sevkine karar verildi. İbrahim Özer için COVID-19 testi istendi.

Sabah saatlerinde yapılan testin sonucu ise akşama kadar bir türlü çıkmadı. Test sonucu saat 11’den saat 20’e kadar çıkmayan hasta acılar içinde sedye üzerinde bekletildi. İzmit’te bulunan bir özel hastanenin yoğun bakıma sevki yapılmasına rağmen çıkmayan test yüzünden sevk işlemi bir türü tamamlanamadı.

Yoğun bakıma öğle saatlerinde sevk edilen İbrahim Özer, İzmit’ten COVID-19 testinin 9 saat geçmesine rağmen test sonucu gelmedi. Yoğun bakım hastası Özer, test sonuçlarını beklerken acılar içinde kıvrandı. Nöbetçi doktor Özer’in acısını dindirmek için büyük çaba sarf etse de yetkililerin ilgisizliği hasta yakınlarını çileden çıkardı.

Yoğun bakıma sevk edilen bir hastanın test sonuçları 9 saat çıkmazsa hasta bu süre boyunca yaşamını yitirirse bunun hesabı kim verecek. Yetkililerden bu tür hastalara daha kısa sürede test yapılmasını rica ediyorum. Biz bu zor anı yaşadık inşallah hastamız şifa bulur. Başka hastalar bu durumu yaşamaz.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑