Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

YKS'ye Gireceklere Ulaşım Ücretsiz

İlimizde 27 Haziran Cumartesi ve 28 Haziran Pazar günleri YKS sınavına girecek öğrenciler ve aileleri için ulaşım ücretsiz olacak.

26 Haziran 2020 Saat: 05:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.123 kez okunmuştur

YKS'ye Gireceklere Ulaşım Ücretsiz
YKS'ye Gireceklere Ulaşım Ücretsiz

İlimizde 27 Haziran Cumartesi ve 28 Haziran Pazar günleri YKS sınavı olması sebebiyle saat 09:30 - 18:30 arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Sınava girecek öğrenciler, veliler ve sınav görevlileri için ise yasak geçersiz olurken Kocaeli'de öğrencilere, velilere ve sınav görevlilerine ilimizde ulaşım ücretsiz olacak. Sınava girecek öğrenciler ve ailelerine ulaşımın ücretsiz olacağı müjdesini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın verdi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Büyükakın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "YKS süresince öğrencilerimiz, velilerimiz ve sınav görevlilerimiz için belediyemize ait toplu taşıma araçları ÜCRETSİZ" ifadelerini kullandı. Başkan Büyükakın, vatandaşların zor durumda kalmamaları için ek sefer uygulanacağını da bildirdi. Büyükakın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İçiniz rahat olsun. Sınav giriş ve çıkış saatlerine de ilave seferler koyacağız” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑