Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Genel

Yılmaz Meclis’te HDP ve Demirtaş’ı Hedef Aldı

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, dün Meclis Genel Kurulunda HDP ve HDP eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ı hedef alan bir konuşma yaptı.

26 Aralık 2015 Saat: 09:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.247 kez okunmuştur

Yılmaz Meclis’te HDP ve Demirtaş’ı Hedef Aldı
Yılmaz Meclis’te HDP ve Demirtaş’ı Hedef Aldı

Dün Meclis genel Kurulunda gündem dışı konuşmalarının ardından sırasıyla söz alan Milletvekilleri çeşitli konularda görüşlerini belirtti. Genel Kurulda 1 dakikalık söz alarak HDP ve HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ı Son zamanlarda Rusya ile yaşanan krize rağmen Rusya’ya yapmış olduğu ziyaretten dolayı kınadı. Yılmaz, HDP’yi de Barış’tan bahsettikleri halde savaş yanlısı bir ülkeye eş başkanının ziyaret yapmasını memnuniyetle karşıladıklarından dolayı eleştirdi.

Yılmaz’ın konuşması şu şekilde;
Sayın Başkan, Değerli Milletvekilleri,
“Bölge ülkelerine düşmanca saldırılar gerçekleştiren, daha önce Gürcistan, Ukrayna ve Kırım halklarının egemenliklerine müdahale eden, Daeş ile mücadele adı altında Türkmen ve Arap yerleşim yerlerini bombalayan, sivilleri katleden, Suriye’yi bir savaş üssüne dönüştüren ve son olarak sınırımızı ihlal ederek ülkemize karşı da düşmanca bir tutum izleyen Rusya ile bir kriz halindeyiz.

Barış diyerek, biz Türkiye partisiyiz diyerek seçmeninden oy isteyen bir Parti Eş başkanın, bu denli saldırgan ve savaş yanlısı bir ülkeye, böylesine hassas bir dönemde yapmış olduğu ziyaret ve sonrasında vermiş olduğu talihsiz beyanatlar, başta Kürt kardeşlerimiz olmak üzere tüm Milletimizi yaralamıştır. Milletimizi arkadan hançerlemek olarak gördüğüm bu hoyratça tavrı, kendi adıma esefle kınıyor, saygılar sunuyorum.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑