Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Yıllar sonra yine halkın yüreği ağzına geldi

Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, eski Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan’ın kaza yaparak yaşamını yitirdiği Ada Caddesi üzerindeki kavşakta trafik kazası geçirdi

15 Mart 2013 Saat: 22:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 22.430 kez okunmuştur

Yıllar sonra yine halkın yüreği ağzına geldi
Yıllar sonra yine halkın yüreği ağzına geldi
Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Akdurak Mahallesi Ada Caddesi üzerinde geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandı. Alınan bilgiye göre; Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan ilçemizde yaşanan motosiklet kazasında hayatını kaybeden Aziz Korkmaz’ın Cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazına katılmıştı.
Kaymakam Erdoğan, Akdurak Mahallesi Ada Caddesi üzerinden evine gidiyordu. İzmit-Kefken yolundan karşıya geçerken 41 RC 664 plakalı arac Yusuf Ersöz idaresindeki 41 AA 103 plakalı resmi araca çarpmasıyla bir süre sürüklendi. Çarpan araç ise hızla olay yerinden kaçtı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralanan Kaymakam Erdoğan ile sürücü Yusuf Ersöz’ü ambulansla Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
ARACI BIRAKIP KAÇTILAR Burada ilk müdahalesi yapılan Erdoğan, daha sonra Kocaeli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kaymakamın resmi aracına çarparak yaralanmasına neden olan ve daha sonra olay yerinden kaçan araç ise bir süre sonra Kefken yolu üzerinde terk edilmiş vaziyette bulundu. Olayı duyan kurum idarecileri ve ilçe halkı hastaneye akın etti. Kazadan sonra kayıplara karışan araç sürücüsü Taner S. ile Emre A. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
AYNI YERDE CAN VERMİŞTİ Kazada yaralanan Erdoğan ve sürücüsünün sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, akıllara aynı sapakta geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren eski kaymakam Mehmet Sarıcan geldi. Merhum Mehmet Sarıcan, aynı kavşakta yine resmi makam aracıyla Ada Caddesi’nden evine giderken bir araçla çarpmış, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Kaza nedeniyle Kocaeli Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Erdoğan’ı Vali Yardımcısı Mustafa Guni, hastanede ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑