Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Yıldızlı: 'Örgüt içi adaleti sağlamak istiyoruz'

CHP İl Danışma Kurulu Toplantısı, Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “ Benim il başkanı olarak en büyük sorumluluklarımdan biri örgüt içi adaleti sağlamak” dedi.

10 Ocak 2022 Saat: 08:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 708 kez okunmuştur

Yıldızlı: Örgüt içi adaleti sağlamak istiyoruz
Yıldızlı: 'Örgüt içi adaleti sağlamak istiyoruz'

İlçe danışma kurulu toplantılarının ardından CHP İl Danışma Kurulu, partililerin yoğun katılımı ile Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Danışmaya; CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Başkanı Harun Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Zeki Karakadılar, eski milletvekilleri Hikmet Erenkaya ve Mehmet Hilal Kaplan, eski il başkanı Keramettin Gençtürk, ilçe başkanları ve partiye emek vermiş çok sayıda isim katıldı.

VATANDAŞ ERKEN SEÇİM İSTİYOR
Açılışı İl Başkanı Yıldızlı yaptı, “Göreve gelmeden önce birlikte hareket edeceğiz dedik. İşçinin, öğrencinin sorunlarıyla birebir muhatap olduk. Halkın sesi olmaya gayret ettik. Kocaeli’nin birçok problemi var. En başında ulaşım geliyor. Sokakta hangi vatandaşa dokunsak bir dokunuyoruz bin ah işitiyoruz. Vatandaşın beklentisi erken seçim. Bizler Kocaeli’de hem yereli hem geneli almak içim mücadele ediyoruz” dedi.

FİKİRLERİMİZİ DAYATMIYORUZ
Yıldızlı şöyle devam etti: “Yönetici olarak fikirlerimizi kimseye dayatmıyoruz. Örgüt olarak nerede yapıcı bir şey görürsek hemen alıp Kocaeli yönetiminde uygulamaya geçiyoruz. Benim il başkanı olarak en büyük sorumluluklarımdan biri örgüt içi adaleti sağlamak. Kocaeli’ne özgü sorunları ve ihtiyaçları genel başkana ve merkeze anlatıyoruz. Kocaeli’nin en önemli sorunlarından biri de madde bağımlılığı. Hükümetin ve yerel yönetimin bununla ilgili çalışma yapması gerekiyor.”

Yıldızlı’nın ardından konuşan Onursal Adıgüzel, “Bugün bir yönetim kriziyle baş başa bırakıldığımızı görüyoruz. Artık Türkiye seçim sürecinin arifesinde. Cumhuriyet Halk Partisi bir araya geldiğinde neleri başarabileceğini gösterdi” dedi.

SİYASİ ELEŞTİRİLERİMİZ VAR
Son olarak İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı konuştu ve şunları söyledi: “Bizim siyasi eleştirilerimiz var. Bizim aynı zamanda siyasi hedeflerimiz ve çözüm önerilerimiz de var. Bizim doğrudan vatandaşa gidip birebir anlatmamız gerekiyor. Bizim örgütümüzün nasıl çalışacağını ve nasıl bir süreç yürüteceğini anlatmaya ihtiyacımız var. Genel merkez olarak yapmış olduğumuz çalışmanın ne kadar geniş kesimlere ulaştığını ölçmemiz lazım. Seçime kadar 3 aşamalı bir plan uyguluyoruz. Biz Türkiye’nin kurucu değerlerini üstlenen siyasi bir partiyiz. Bizim eksik olduğumuz yerlerde seçime kadar çalışmaları arttırmamız gerekiyor.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑