Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Yıldızlı: HDP kongresine Şerefli arkadaşlarımı bizzat ben gönderdim

CHP İl Başkanı Yıldızlı parti binasında yaptığı basın açıklamasında, “Hafta sonu HDP Kongresi’ne katılmamız ile söylemler oldu. Bize davet gelen her yere ya çiçeğimiz ya da biz gideriz. Şerefli yönetici arkadaşlarımızı da ben gönderdim” dedi

22 Haziran 2022 Saat: 04:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 920 kez okunmuştur

Yıldızlı: HDP kongresine Şerefli arkadaşlarımı bizzat ben gönderdim
Yıldızlı: HDP kongresine Şerefli arkadaşlarımı bizzat ben gönderdim

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı bugün il binasında basın açıklaması düzenledi. Açıklamaya CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar ve il yöneticileri katıldı. Açıklamada konuşan Yıldızlı şu sözleri kaydetti: “Biliuorsınuz birçok partinin kongreleri oluyor davetler alıyoruz. Bizler kökleri kubayi milliyete dayanan bir partiyiz. CHP bu ülkenin birleştirici gücüdür. Bütün siyasi partilerle görüşen tek parti CHP’dir. Hafta sonu HDP Kongresi’ne katılımla ilgili birçok söylemde bulundu bazı siyasi parti mensupları. Bize davet gelen her yere ya biz gideriz ya çiçeğimiz gider. Şerefli arkadaşımızı da ben gönderdim. Partimizin her mensubu şereflidir.

Nasıl Memleket Partisi’nden gelen daveti geri çevirmediyse benim şerefli yöneticilerim, HDP’nin de davetini geri çevirmedi. Konuşacak hiçbir şeyleri olmadığı için ya FETÖ diyecekler ya PKK. Halkı saf sanıyorlar. HDP’den davet geldi, benim şerefli yöneticilerim ben gönderdim. Nereden bir davet gelirse ya biz gideriz ya çiçeğimizi göndeririz. Özün sözü budur.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑