Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Yıldız: Adaylarımız ‘şahısların ilçe başkanı’ olmayacak

İlçe kongreleri sürecinin 19 Kasım Cumartesi günü başlayacağını duyuran İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “İlçe başkan adayı olacak arkadaşlarımız, ‘şahısların ilçe başkanı’ değil, yapıyı kucaklayacak bir anlayışasahip olacaktır” dedi

9 Kasım 2022 Saat: 08:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.136 kez okunmuştur

Yıldız: Adaylarımız ‘şahısların ilçe başkanı’ olmayacak
Yıldız: Adaylarımız ‘şahısların ilçe başkanı’ olmayacak

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, 12 ilçede delege seçimlerinin tamamlandığını belirterek ilçe başkanlıkları için de kongre sürecinin 19 Kasım Cumartesi günü başlayacağını duyurdu. Yıldız yazılı açıklamasında, “İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı olarak 12 ilçemizde şölen havasında geçen kongre sürecinin ilk halkası olan delege seçimlerimizi demokratik bir olgunluk ve İYİ Partimize yakışan güzellikte tamamladık. İktidara giden bir partinin heyecanı ile sevginin ve birlikteliğin hakim olduğu delege seçimlerimizde oy kullanan ve kullanmayan İYİ’ler ve Cesurlar Hareketimizin tüm cesur yürekli üyelerineyürekten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“AZ KALDI”
19 Kasım Cumartesi günü kongre sürecinin başlayacağını duyuran Yıldız,“İlçe başkan adayı olacak arkadaşlarımızın partimize leke sürmeden, karalama politikasıyla değil, iktidar olmak için bir yarış içerisinde hareket edeceklerinden zerre şüphem yoktur. ‘Şahısların ilçe başkanı’ olarak değil, yapıyı kucaklayacak bir anlayış hakim olacaktır. İYİ Parti’mizi hak ettiği noktaya taşıyacak kadrolarla Kocaeli'nin sesi olmaya devam edeceğiz.Üyelerimizin gözlerindeki umut ve istek bir kez daha gösterdi ki, tüm güzellikler için az kaldı” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑