Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Yılbaşında Kocaeli'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün duyurduğu Kocaeli hava durumu tahminlerine göre, yılbaşında sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Yılbaşında Kocaeli'de hava sıcaklığının en yüksek 16, en düşük ise 11 derece olacağı tahmin ediliyor.

29 Aralık 2023 Saat: 07:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 567 kez okunmuştur

Yılbaşında Kocaelide hava nasıl olacak?
Yılbaşında Kocaeli'de hava nasıl olacak?

29 Aralık Cuma: Puslu bir sabahın ardından güneşli bir gün olacağı tahmin ediliyor. Sabahın serinliği 8°C'den başlayacak olsa da, gün içinde hava ısınacak ve 18°C'ye kadar yükselecek.

30 Aralık Cumartesi: Güneşli bir gün olacağı tahmin ediliyor. Sabah 8°C gibi biraz serin başlayacak olsa da, sıcaklık gün içinde 17°C'ye kadar yükselecek.

31 Aralık Pazar: Yılın son gününde yağmurlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık aralığı 11°C ile 16°C arasında seyredecek gibi görünüyor.

1 Ocak Pazartesi: Parçalı bulutlu bir hava olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en düşük 9, en yüksek 18 derece olacağı tahmin ediliyor.

2 Ocak Salı: Yeni yılın ikinci gününün yağmurlu olması bekleniyor. Sıcakların ise en düşük 10, en yüksek 18 derece olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelere göre; Kocaeli'de haftanın ortasında yağış olacağı tahmin ediliyor. Hafta sonuna doğru ise daha sıcak ve güneşli bir hava olması bekleniyor. Ancak yılın son günü yağışlı bir hava hakim olacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑