Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Yetkililer daha neyi bekliyor?

Kazaların sık yaşandığı Ada Caddesi kavşağında önceki gün bir kazaya daha meydana geldi. iki araç kafa kafaya çarpıştı, meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı

26 Haziran 2013 Saat: 23:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.862 kez okunmuştur

Yetkililer daha neyi bekliyor?
Yetkililer daha neyi bekliyor?
Kandıra Akdurak Mahallesi Ada Caddesi kavşağında iki araç kafa kafaya çarpıştı. Alınan bilgilere göre Kefken istikametine gitmekte olan B.Ş. yönetimindeki 41 AU 535 plakalı araç ile Ada Caddesi üzerinde ilerleyen Hakan O. yönetimindeki 41 N 1407 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada her iki sürücünün burnu bile kanamazken, 41 N 1407 plakalı araç’da bulunan Volkan O. Ağır bir şekilde yaralandı. 112 sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Volkan O.’nun bacağının ve vücudunun bazı yerlerinde kırlar tespit edildi.hayati tehlikesi bulunan Volkan O İzmit Devlet Hastanesine sevk edildi.
Ada Caddesi Kavşağında gerçekleşen kaza herkesin yüreğini ağzına getirdi. Bir kaymakamımızı kaybetti, mevcut kaymakamımızı’da bu kavşakta kazayaptı. Ayda birkaçkez kazanın yaşandığı bu kavşak, artık Kandıralıları çok korkutuyor. Yetkililer bu kavşağa önlem almazsa burada çok canlar yanacak gibi görülüyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑