Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Yeniden Refah Partisi Kandıra’da Gödek yeniden başkan

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Levent Gödek tek aday olarak seçime girdi.

20 Eylül 2023 Saat: 15:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.534 kez okunmuştur

Yeniden Refah Partisi Kandıra’da Gödek yeniden başkan
Yeniden Refah Partisi Kandıra’da Gödek yeniden başkan

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi’nde başladı. Kongrede 70 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

DİVAN BAŞKANI MUSTAFA ÖZER OLDU
Yeniden Refah Partisi Kandıra 2. Olağan İlçe Kongresi bugün Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kongrede Levent Gödek tek aday oldu. Düzenlenen kongrede seçim blok listeli gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Mustafa Özer’in yaptığı kongrede katip üyeliğine Erol Öz üyeler, Ünal Er ve Okan Karağaç seçildi.

GENİŞ KATILIM
Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan, Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl eski Başkanı Mehmet Aras, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti İlçe Başkan Alper Tokgöz, MHP İlçe Başkanı Emrah Çolak, BBP İlçe Başkanı Murat Küçüktezer, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir , Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube başkanı Adnan Kaçan, Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin ve çok sayıda partili katılım sağladı.

“KOCAELİ’DE BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”
Kongrede konuşan Yeniden Refah partisi Kandıra ilçe başkanı Levent Gödek, “değerli dava arkadaşlarım. Gözlerinizdeki heyecanı ışığı buradan çok iyi görebiliyorum. Erbakan Hocamızın da dediği gibi bir çiçekle bahar olmaz. Ama her bahar bir çiçekle başlar. Biz Kandıra İlçe Teşkilatımızı 2019 yılında kurarken 5 kişiyle başladık. Şu an sizleri burada görünce gururlanıyorum. Diyorum ki bir şeyleri başarmışız. Ve inanıyorum ki birçok şeyin altına da hep birlikte imza atacağız. Genel seçimler de göstermiş olduğumuz emeğin karşılığı olarak Kocaeli’mizden 1 Milletvekili çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Bizdeki bu heyecan ve inançla Yerel seçimlerde sizlerin de desteğiyle başarılarımıza başarı katmaya devam edeceğiz. Pırıl, pırıl yeni teşkilatımızla, Sloganımızda da dediğimiz gibi Kandıra için, Kocaeli için, Türkiye için artık biz varız. İlçe kongremize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“MİLLETVEKİLLİĞİ, BAKANLIK, CUMHURBAŞKANLIĞI YARDIMCISI PAZARLIĞI YAPMADIK”
Gödek’in ardından konuşan Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, “22 yıldır da yine bizim içimizden çıkan arkadaşlarımız ülkeyi idare ediyor. Bu milletin yüzünü güldürebilmek için bütün insanlığın kurtuluşunu sağlamak için Milli Görüşün bir an evvel iktidar olması lazım. Bunun yolu da seçimlerden geçer. Partimizi kuralı 5 sene oldu. 5 sene içinde büyük bir ivme kazandık. Doğruya doğru yanlışa yanlış politikamızdan dolayı partimize karşı büyük teveccüh var. 1’i Kocaeli’den olmak üzere 5 tane milletvekilini meclise gönderdik. Milletvekilliği, bakanlık, Cumhurbaşkanlığı yardımcısı pazarlığı yapmadık. Sadece bu milletin hayrına olan ekonomide, sosyal politikalarda, dış politikalarda bunları birlikte yapma sözü verirseniz hem insanlığın, hem ülkemizin refahı için bunların sözünü verirseniz biz Cumhurbaşkanlığı adaylığına çıkmıyoruz dedik. Cumhurbaşkanımızda bu dönemde zaten bunları yapmak zorundayız dedi. İttifaka dahil olduk. Bizim kimseye borcumuz yok millete hizmet etme borcumuz var. Milletimizin dertleriyle dertlenen parti var. Gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

LEVENT GÖDEK VE YÖNETİMİ
Başkan Levent Gödek, Adem Ekşi, Ali Balcı, Alican Soydan, Asım Kemal Karagöz, Bülent Çoşkun, Egemen Erdoğan, Enes Buruş, Engin Cebeci, Erol Öz, Fatih Kaleli, İbrahim Kurt, İbrahim Onkun, İlker Güldalı, Mehmet Balcı, Mehmet Korkmaz, Mehmet Tayfun, Muhammet Akyıldız, Murat Doğru, Namık Kemal Daş, Okan Karaağaç, Sedat Elmacı, Sedat Yanık, Semih Cici, Şükrü Bektaş, Turgay Boz, Ünal Er, Volkan Alkan, Yılmaz Alboğa, Yücel Okyar, Zekeriya Ku.

İL KONGRE DELEGELERİ
Levent Gödek, Erol Öz, Mehmet Balcı, Yusuf Tankaz, İbrahim Kurt, Okan Karaağaç, Enes Buruş, Muhammet Akyıldız, Ünal Er, Zekeriya Kuş, Şükrü Bektaş, Sedat Yanık, Sedat Elmacı, İbrahim Onkun, Volkan Alkan

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑