Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Yeni Kandıraspor kupasını aldı

2.Küme U-19 Ligi A Grubu’nda şampiyonluğunu daha önce ilan eden Yeni Kandıraspor, dün Cephanelik Stadı’nda Üçyoldoğuspor ile karşılaştı

6 Mayıs 2019 Saat: 19:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.506 kez okunmuştur

Yeni Kandıraspor kupasını aldı
Yeni Kandıraspor kupasını aldı

Bu grupta 3 takımın ligden çekilmesi nedeni ile çok fazla maç oynanması yüzünden Yeni Kandıraspor’un kupasını alması da gecikti. Üçyolduğuspor maçı öncesinde kupasını kavuşan Yeni Kandıraspor camiası çok büyük mutluluk yaşadı. Yeni Kandıraspor, ligde oynadığı son maçı da 7-0 kazandı.

A TAKIMIN YAPAMADIĞINI GENÇLER YAPTI

Bu sezon küçük yaş gruplarında liglere katılan, oldukça da başarılı olan Yeni Kandıraspor, A Takımlarda da 2.Küme’de son haftaya kadar şampiyonluk yarışı yaptı. Son hafta şampiyonluğu Gültepespor’a kaptıran Yeni Kandıraspor, Play-Off’ta Eşmespor’a 3-1 yenilip, bir üst lige çıkma şansını kaçırmıştı. Kırmızı-Beyazlı ekip, bu kez 2.Küme U-19 Ligi’nde mutlu sona ulaştı, 1.Küme biletini aldı. Yeni Kandıraspor, haftalar önce şampiyonluğunu garantilediği U-19 yaş grubunda, bunu kupayla da taçlandırdı.

BAŞKAN AKIN VE OKAN ÇOK MUTLU

Yeni Kandıraspor’un genç Başkanı Hüseyin Akın ile Teknik Sorumlu Tansu Okan, bu sezon A takımda üzülüp, U-19’larda ise sevindiler. Başkan Akın, “A takımda son haftalarda saha içinde sorunlar yaşadık. Gelecek yıl A takım kadromuzda genç oyuncularımıza şans vereceğiz. Kandıra Belediyespor ile bir proje aşamasındayız. Onlar A takımlarda lige girip, bizde altyapılarda mücadele etmek istiyoruz. Kandıra’nın gençlerine şans verip, başarıyı böyle yakalamak istiyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑