Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Yeni atanan öğretmenlere seminer

Kandıra’ya yeni atanan 69 öğretmene, Kandıra Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan uyum eğitimi semineri verdi

20 Eylül 2012 Saat: 17:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.372 kez okunmuştur

Yeni atanan öğretmenlere seminer
Yeni atanan öğretmenlere seminer
Kandıra merkez ve köylerinde 556 öğretmen görev yapıyor. Kandıra’ya bu yıl yeni ataması yapılan 69 öğretmen ve ek ders karşılığı ücretli 30 öğretmen görev yapıyor. Kandıra Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlen uyum eğitim seminerine, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız ve yeni atanan öğretmenler katıldı. Seminerde öğretmenlerin eğitim öğretim sürecinde uyacağı müfredat ve çalışmaların yanı sıra çevrenin sosyo-ekonomik yapısı, çevrenin tarihi dokusu, coğrafi özellikleri, sosyal yapısı ve çevre için önemli günler hakkında bilgi verildi.
EĞİTİMDEKİ BAŞARI ARTACAK Kaymakam Erdoğan, Kandıra’ya yeni atanan öğretmenler sayesinde eğitimdeki başarının daha da artacağını söyledi ve bu anlamda Kandıra’da eğitimin daha ileri bir seviyeye gelmesi için gayret sarf edileceğini ifade etti. Kandıra Anadolu Lisesinde verilen seminer sonrası geçtiğimiz Pazar günü öğretmenlerimize çevreyi tanıması için gezi düzenlendi. Öğretmen evindeki kahvaltı sonrası Kefken, Kerpe ve Bağırganlı sahilleri gezildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑