Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Yalçıntuğ, Adaylığını İlan Etti!

CHP Kandıra’nın sürpriz adayı İnşaat Mühendisi Gürcan Yalçıntuğ, ilçe başkanlığına aday olduğunu resmen ilan etti.

26 Aralık 2019 Saat: 08:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.502 kez okunmuştur

Yalçıntuğ, Adaylığını İlan Etti!
Yalçıntuğ, Adaylığını İlan Etti!

Siyasete sürpriz bir şekilde adım atan İnşaat Mühendisi Gürcan Yalçıntuğ, CHP Kandıra İlçe Örgütü’nün 8 Ocak’ta yapacağı olağan ilçe kongresinde aday olduğunu açıkladı. Kendisine destek veren kalabalık bir grupla parti binasında açıklama yapan Yalçıntuğ, CHP Kandıra İlçe Örgütü için yeni bir sayfa açma vaktinin geldiğini söyledi.

TARİHİ BİR YOLCULUĞA ÇIKIYORUZ

Yalçıntuğ, şu şekilde konuştu; “Bugün bizler için tarihi bir gün. Çünkü bugün burada hep birlikte tarihi bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu tarihi yolculuğun sonunda kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Kandıra İlçe Örgütü ve tüm Kandıralı hemşerilerimiz olacaktır. Tam 13 gün sonra oy kabinine girecek, perdeyi çekecek ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir sonraki ilçe başkanını seçme imkânı bulacaksınız. O gün kendinize iki basit soru sormanızı istiyorum. Bu partiyi gerçekten kim daha iyi yönetebilir? Bu parti daha iyi nasıl yönetilir? Bu iki basit soruya sizlerin vereceği cevap herkesin kaderini belirleyecek.

YENİ BİR SAYFA AÇMA VAKTİ

Ben cumhuriyet halk partisi kandıra ilçe başkanlığına adayım! Çünkü bu örgütün geleceği için değişim zamanının geldiğini bende herkes gibi görüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Kandıra İlçe Örgütü için yeni bir sayfa açma vaktinin geldiğini herkes gibi bende biliyorum. Bu örgüt ancak genç, dinamik ve yeni nesil bir yönetim anlayışı tarafından yönetilebilir. Biz Cumhuriyet Halk Partisini Kandıra’da yeniden siyasal iddia sahibi bir parti yapabilmek için adayız. Kandıra’daki Cumhuriyet Halk Partililerin mutlu ve özgür olmaları için adayız.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Partimiz için girdiği her seçime sağlam bir zemin hazırlamak ve Kandıra’da gençlerin, kadınların, esnafın, çiftçinin umudu haline gelmek için adayız. Partimizin yetenekli insanlarını bir araya getirmek ve kalıcı başarılar elde etmek için adayız. Biz cesaretimizi bu partinin insanlarından alıyoruz. Sizlerin iyiye, güzele duyduğu ihtiyaçtan alıyoruz. Başarıyı görünce verdiğiniz sonsuz destekten alıyoruz. Biz bu partinin insanlarına, gençlerine, kadınlarına yürekten inanıyoruz. Umutsuzluğa kapılmış tüm Cumhuriyet Halk Partililere buradan sesleniyorum. Değerli büyüklerim, umutsuzluğu içinizden atın, göreceksiniz. Birlikte çalışacağız ve birlikte başaracağız. Hep birlikte kazanacağız. 

KAYBEDEN TARAF YOK

Biz Cumhuriyet Halk Partisi Kandıra İlçe Örgütünü yönetmeye talipsek, hem de bu örgütü herkesten daha iyi biz yönetiriz diye iddiamızı yüreklice ortaya koyuyorsak bunun nedeni bizim etrafımızda kendiliğinden oluşan ve her geçen gün büyümekte olan siz değerli büyüklerimizin sonsuz desteğidir. Bizim için Cumhuriyet Halk Partisine hizmet etmekten daha büyük bir onur, daha büyük bir mutluluk yok. Ben tüm Cumhuriyet Halk Partililerin adayıyım. Bu yolculukta kaybeden taraf yoktur. Bu yolculuğun nihai kazananı elbette ki partimiz olacaktır. Ben bu memleketin yetiştirdiği genç bir inşaat mühendisi olarak, büyük Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği altı oklu rozeti yakama takıp, heyecanla yürümeye başladım. Kalpleri yormadan, yüzleri soldurmadan, sevgiyle hoşgörüyle yürüyeceğim bu yolda şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve destek ile Cumhuriyet Halk Partisi Kandıra İlçe Başkanlığına aday olduğumu huzurlarınızda açıklıyor, sizleri sevgiyle saygıyla selamlıyorum, sağ olun var olun.”

GÜRCAN YALÇINTUĞ KİMDİR?

28 Temmuz 1989 yılında Kandıra’da dünyaya gelen Gürcan Yalçıntuğ ilköğrenimini Kandıra Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda tamamladıktan sonra, sırasıyla Seymen Koleji ve Atafen Liselerini bitirdi. Yükseköğrenimini Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlayan Yalçıntuğ, 2015 yılında Kandıra’da serbest inşaat mühendisi olarak görev yapmaya başladı. 2019 yılında mimar Zeliha Yalçıntuğ ile hayatını birleştiren Yalçıntuğ, halen Kandıra’daki iş yerinde mimarlık – mühendislik hizmetleri vermektedir.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑