Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Y. Refah Partisi'nde Mustafa Can ikinci aday

Genel Başkan Fatih Erbakan’ın Mehmet Aras’ı il kongresi öncesinde aday gösterdiği YRP’de sürpriz gelişme. Milli Görüş hareketinin en önemli isimlerinden Mustafa Can da aday olduğunu açıkladı.

24 Mart 2022 Saat: 12:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 995 kez okunmuştur

Y. Refah Partisinde Mustafa Can ikinci aday
Y. Refah Partisi'nde Mustafa Can ikinci aday

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Kongresi, 15 Mayıs Pazar günü yapılacak. Genel Başkan Fatih Erbakan, mevcut İl Başkanı Mehmet Aras’ı aday gösterdi. Ancak partinin önde gelen isimlerinden Mustafa Can da kongrede aday olduğunu resmen kamuoyuna duyurdu. Gazetemizi ziyaret eden Mustafa Can şunları söyledi:

İKİ NEDENDEN DOLAYI…
“Siyaseti her zaman üslubuma uygun olarak yürüttüm. Ancak Mehmet Aras’ın aday olarak gösterildiğine ilişkin açıklamalarına itirazım var. Birincisi, temayül yoklamasında en çok teveccüh gören isimlerden biri olarak benim ve sandıktan çıkan diğer arkadaşların isminin açıklanmaması; İkincisi, genel başkanımızın temayülde adı çıkan arkadaşlarla görüştüğü söylemlerinin doğru olmaması. Bütün bunları dikkate alarak, 13 Temmuz 2021’de açıkladığım il başkan adaylığım devam etmektedir.

BAŞKANI SANDIK SEÇER
Adaylığım ile ilgili, 1 Nisan günü kahvaltılı bir basın toplantısı yapacağım. Bundan sonra siyasi üslubumu hiç bozmadan, her eylem ve söyleme misli ile karşılık vereceğim. Bir de şunu eklemek istiyorum: Genel Başkanımız Fatih Erbakan, Mehmet Aras’a teşkilatı kongreye götürme görevi vermiştir. Ancak Kocaeli İl başkanının kim olacağını sandık belirler.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑