Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Y. Refah Partisi Kongresi’nde Aras yine aday

Genel Başkan Fatih Erbakan, temayül yoklamasında çıkan 7 ismi makamında ağırladı. Erbakan, il başkanı Mehmet Aras’ın kongrede aday olduğunu ilan etti.

24 Mart 2022 Saat: 12:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 877 kez okunmuştur

Y. Refah Partisi Kongresi’nde Aras yine aday
Y. Refah Partisi Kongresi’nde Aras yine aday

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Teşkilatı’nda, 13 Şubat Pazar günü gerçekleştirildi. Genel merkezden gelen gözlemciler, kullanılan oyları Ankara’ya götürdü. Kocaeli teşkilatlarının, il başkanı olarak görmek istediği isimler halihazırdaki İl Başkanı Mehmet Aras ile Yücel Erdoğan, Maşallah Söğüt, Cevdet Çepil, Mustafa Sezgin, Lütfullah Kadıoğlu ve Ertan Katıra oldu. Kendilerine ulaşan isimler arasında inceleme yapan YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan nihai kararını verdi.

ERBAKAN TEBLİĞ ETTİ
Fatih Erbakan, önceki gün temayül yoklamasında sandıktan çıkan 7 ismi makamında ağırladı. Ardından da İl Başkanı Mehmet Aras’ı yeniden aday olarak belirlediğini açıkladı. Mehmet Aras, diğer 6 ismin de görevi layığıyla yapabileceğini genel başkana ilettiğini belirtirken, Fatih Erbakan 15 Mayıs Pazar günkü kongreye katılacağını ve aday olarak kendisini görmek istediğini yineledi. Bunun üzerine Aras, temayülde çıkan isimlere yeni yönetimde yer vereceğini açıkladı.

13 BELEDİYEYİ ALACAĞIZ
Kendisine tebliğ edilen görevi kabul etmemek için Fatih Erbakan ile konuştuğunu belirten İl Başkanı Mehmet Aras, genel başkanın vazgeçmemesi üzerine görevi yeniden aldığını ifade etti. YRP Genel Başkanı Erbakan’ın, “Önümüzdeki bir seçim var. Anketler gösteriyor ki parlamento içerisinde yer alacağız. Babamla çalışmış bir kişisin. Kocaeli’de partiyi seçime sen hazırla” dediğini söyleyen İl Başkanı Aras, Kocaeli’de 13 belediyenin 13 alacaklarını ve bununla birlikte tüm milletvekilliklerini de kazanacaklarını öne sürdü.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑