Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Vesile’de yaşam savaşını kaybetti

Kandıra Sarısu’da ailesiyle birlikte boğulma tehlikesi atlatan ve 6 gündür İstanbul’da tedavi gören milli güreşçi 17 yaşındaki Vesile Yeşilyurt yaşam savaşını kaybetti

31 Ağustos 2013 Saat: 17:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.720 kez okunmuştur

Vesile’de yaşam savaşını kaybetti
Vesile’de yaşam savaşını kaybetti
Babası ve iki kardeşiyle birlikte gittiği Kandıra`nın Sarısu Sahili`nde babası ve iki kardeşiyle birlikte boğulma tehlikesi atlatan, 25 Ağustos`tan buyana İstanbul Özel Avrasya Hastanesi`nde tedavi gören Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı milli güreşçimiz 17 yaşındaki Vesile Yeşilyurt, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Vesile Yeşilyurt`un daha önce de 15 yaşındaki kardeşi Abdulkadir Yeşilyurt hayatını kaybetmişti. AİLE FACİASI YAŞANDI Kandıra Sarısu Sahili`ne 25 Ağustos günü eğlenmeye giden Veysel Yeşilyurt, Vesile Yeşilyurt, Abdulkadir Yeşilyurt ve 13 yaşındaki Yunus Yeşilyurt, gün boyu birlikte hoşça vakit geçirmişti. Ancak akşam saatlerinde denize giren Yunus Yeşilyurt, dalgalarla boğuşmaya başlayınca baba Veysel Yeşilyurt oğlunu kurtarmak için denize atlamıştı. Baba Yeşilyurt da boğulma tehlikesi geçirince büyük oğlu Abdülkadir Yeşilyurt ve kızı Vesile Yeşilyurt da onları kurtarmak için denize atlamıştı.
DURUMU AĞIRDI Bir anda 4 kişi dalgalarla boğuşmaya başlayınca olayı gören çevredeki vatandaşlar sağlık ve güvenlik ekiplerine durumu bildirmişti. Bir süre sonra olay yerine gelen AFAD ekipleri vatandaşların da yardımıyla boğulmak üzere olan aileyi denizden çıkarmıştı. Kurtarılan 4 kişi önce Kandıra Devlet Hastanesi`ne kaldırılmış, daha sonra hayati tehlikeleri devam eden Vesile Yeşilyurt tam donanımlı ambulans helikopterle, kardeşi Abdulkadir Yeşilyurt ise ambulansla İstanbul Özel Avrasya Medikal Hastanesi`ne sevk edilmişti. KARDEŞİ ÖLMÜŞTÜ Olaydan iki gün sonra doktorların tüm müdahalesine rağmen Abdulkadir Yeşilyurt tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmiş ve Kandıra Babaköy`de toprağa verilmişti. OlayDan 6 gün sonra Vesile Yeşilyurt`tan da acı haber geldi. İstanbul Özel Avrasya Hastanesi`nde yaşamını yitiren Vesile`nin cenazesi Kandıra`da kardeşinin yanında toprağa verildi.
BAŞARILI BİR SPORCUYDU Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı milli güreşçimiz olan Vesile, geçtiğimiz haziran ayında Kuşadası'nda düzenlenen turnuvada Avrupa 3.'sü olmuştu. Vesile, başarılı bir güreşçiydi. Türkiye 2.`liği ve 3.'lüğü gibi derecelerinin yanı sıra Avrupa 3.'lüğü de vardı. Aynı zamanda İzmit Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğrencisi olan Vesile Yeşilyurt`un ölümü başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑