Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Veli Ağbaba: Kandıra Belediyesi’ne yazıklar olsun

Gri pasaport olayında Kandıra Belediyesine aracı olan CHP'li eski başkan Turan Sarı, "Rüşvet yok, para pul yok" dedi, madde meclisten oy birliğiyle geçti ama, CHP'li Vekil Kandıra Belediyesine yükleniyor

14 Temmuz 2021 Saat: 22:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.325 kez okunmuştur

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; “Kandıra Belediyesi ülkenin namusunu lekeledi”
Veli Ağbaba: Kandıra Belediyesi’ne yazıklar olsun

CHP tarafından İzmit, Gölcük ve Kandıra’da düzenlenecek olan programa katılmak üzere CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, PM üyesi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, PM üyesi İstanbul Milletvekili Yunus Emre, PM üyesi Umut Akdoğan, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ve Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya ilimize geldi.

“GENEL BAŞKANIMIZ KOCAELİ’NE ÇOK CİDDİ ÖNEM VERİYOR”
CHP heyeti, il binası önünde basın açıklaması düzenledi. İl başkanı Harun Yıldızlı konuşmasında, “15 Temmuz şehitlerini rahmetle anıyor, bu işin siyasi ayağının. Araştırılması için CHP’nin verdiği önergelerin Ak Parti ve MHP tarafından reddedildiğini tarihe not düşmek istiyorum. CHP olarak hepimiz sokaktayız. Kocaeli örgütü olarak 19 Mayıs’tan itibaren pek çok ilçeyi dolaştık. Biliyorsunuz 24 Haziran günü genel balkanımızı Kocaeli’de muhtarlarımız ve STK temsilcilerimizle bir araya getirdik. Genel merkezimi ve genel başkanımız Kocaeli’ye çok ciddi önem veriyor. Bugün de genel başkan yardımcımız Veli Ağbaba önderliğinde yine sahada olacağız. Bu kapsamda İzmit esnafını dolaşıp, daha sonra Kandıra ve Gölcük esnafımızı dolaşacağız. Nerede mağdur varsa, esnafın, işçinin emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz.” diye belirtti.

“ESNAFIN, ÇİFTÇİNİN, EMEKÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEYECEĞİZ”
Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise yaptığı konuşmasında, “Bildiğiniz gibi daha önce bu ve benzer çalışmaları Gebze bölgesinde yapmıştık. 15 milletvekilimiz bize katkı sunmuştu. Türkiye’nin bütün bölgelerinde şu anda milletvekilleri çalışma yapıyor. Karadeniz’de şu anda 40 milletvekilimiz var. Türkiye’nin her yerinde sahadayız. Bugün de biz bir grup olarak Kandıra ve Gölcük’te çalışma yapacağız. Esnafın, çiftçinin, emekçilerin sorunlarını dinleyeceğiz. Bize bugün destek verecek olan bütün milletvekili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi

15 TEMMUZ’UN SİYASİ AYAĞI
Ülke gündemine dair açıklamalarda bulunan Veli Ağbaba şu ifadeleri kullandı:

“Yarın 15 Temmuz’un yıldönümü. Değerli arkadaşlar Hulusi Akar FETÖ ile mücadele kapsamında 23 bin 364 TSK mensubunun ihraç edildiğini açıkladı. Bu ne kadar dehşet verici bir rakam. Türk Silahlı Kuvvetleri maalesef bir cemaate, bir terör örgütüne teslim edilmiştir. Düşman kuvvetlerinin yapamadığını bu yönetim ortaklarıyla birlikte yapmıştır. Hiç unutmayalım FETÖ tek başına değildir. FETÖ ve iktidar partisi ortaklığı TSK’ya düşmanın yapamadığını tapmıştır. Sahte belgelerle, casusluk suçlamalarıyla TSK darmaduman edildi. Başta deniz kuvvetleri olmak üzere Atatürkçü vatansever subaylar cezaevlerine atılarak yerlerine 15 Temmuz’da meclisi bombalayanları, boğaz köprüsüne tank sürenleri atadılar. Albaylıktan general olanların bu süreçte yüzde 90’ı darbeye karıştı. Üzerinden 5 sene geçmesine rağmen bu işin siyasi ayağı hala soruşturulmuş değil.

“ŞEHİTLERİN PARASINA ÇÖKENLERİ KINIYORUM”
15 Temmuz Türkiye için herkesin şapkasını önüne koyup düşünme zamanıdır. İktidar maalesef 15 Temmuz’dan ders almamıştır. Hala tarikatlara teslim ediliyor. 15 Temmuz’da şehit olan 251 yurttaşımızı ve gazilerimizi anmak istiyorum. Şehitlerimiz ve gazilerimiz için kampanya yapmışlardı hatırlayın. Onlar için toplanan yardım ve bağışlara, şehitlerin parasına çökenleri kınıyorum. Türkiye şu anda ekonomik olarak da çok zor durumda. TL döviz karşında 99 ve 2001 krizlerinden daha fazla değer kaybetmiş durumda. Ancak buna karşın 87 bin yeni milyonerimiz olduğu açıklandı. Halk fakirleşirken birileri zenginleşiyor yani. Türkiye’nin ekonomik büyüklüğünün 7 katı büyüklüğünde Alman ekonomisi. Almanya’da milli gelir 50 bin dolar, bizdeki milli gelir 7 bin dolar. Almanya’da 9 bin, Türkiye’de 125 bin makam aracı bulunuyor. Merkel bir minibüsü kullanıyor makam aracı olarak bizim fakir 55 milyona alınan 300 makam aracıyla dolaşıyor.

“PASAPORT BİR ÜLKENİN NAMUSUDUR”
Kandıra Belediyesi’nde AKP için bir alışkanlık ve yeni bir seyahat şekli olan gri pasaport ile insan kaçırma faaliyeti ortaya çıktı. Kandıra Belediyesi 60 yaş ortalamasında boksör gönderiyor Hollanda’ya. Corona virüsü Avrupa’yı kasıp kavururken Hollanda’ya 1965 doğumlu boksör gönderiyor. Bu insanlar üstelik Kandıra’da yaşamıyor. Kandıra Belediyemizi kutlarım. Belediye başkanı diyor ki haberim yoktu. Kardeşim sen hizmet pasaportuna imza atıyorsun. Kandıralı mı, değil mi nasıl bakmazsınız? Yeşilyurt’ta Adana’da bu işler rüşvetle oldu. Burada da öyle olduğunu çok yakında duyacaksınız. Pasaport bir ülkenin namusudur. Bu ülkenin namusunu, onurunu 5 paralık edenlerden hesabını sormamız lazım.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑