Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ve istifa etti! Erol Ölmez aday adayı oluyor

AK Parti belediye başkan aday adayı olmak için Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez bu gün ilçe başkanlığından istifa etti.

31 Ağustos 2023 Saat: 14:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.438 kez okunmuştur

Ve istifa etti! Erol Ölmez aday adayı oluyor
Ve istifa etti! Erol Ölmez aday adayı oluyor

AK Parti Genel Merkezinin talimatı doğrultusunda, yerel seçimlerde aday olmak isteyen ilçe başkanları en geç yarın (cuma) akşama kadar istifa etmek zorunda. Söz konusu talimatı il başkanı Şahin Talus hafta başında duyurmuştu.

BUGÜN 13:30'DA İLÇE BİNASINDA

Bu çerçevede adı Kandıra Belediye Başkan aday adayları arasında geçen AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez bugün 13:30'da ilçe binasında istifa kararını açıkladı. Açıklama esnasında ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri de Ölmz’in yanında yeraldı.

“BİRLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU”

Ölmez yaptığı açıklamada, “Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye'nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.

“İSTİFA EDİYORUM”

Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle 2017 yılından buyana başkan olarak çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda 2024 yerel yönetimler seçiminde Belediye Başkanı aday adayı olmak için istifa ediyorum. Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik.

HAKKINIZI HELAL EDİN

Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a, İl Başkanımıza. İl Başkanlarımıza, Milletvekillerime. Geçmiş dönem Bakan ve Milletvekillerime, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarıma, Teşkilatlarıma, İstişare kurulu üyelerime, Mahalle başkanlarıma, muhtarlarıma, STK ve oda başkanlarıma bürokratlarımıza, üyelerimize ve tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz. Tüm AK Parti ailesine ve ilçe halkımıza saygılarımla hakkınızı helal edin” dedi.

EROL ÖLMEZ KİMDİR?

1972 Kandıra doğumlu. İlkokulu Goncaaydın köyünde, Ortaokulu Akmeşe de devlet parasız yatılı okulunda, liseyi İzmit endüstri meslek lisesinde okuyan Ölmez, Trakya Üniversitesi Edirne Meslek Yüksek Okulu motor bölümünde mezun oldu. 2004 -2013 yılları dernek başkanlığı, kent konseyi üyeliği ve 2011 2017 yılları arası Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanlığı Sakarya Ticaret Borsası disiplin kurulu üyeliği, Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri Birliği yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu. 1996-2017 yılları arasında Askeri İkmal ve Nato tesislerinde 21 yıl çalıştığı işinden siyasete girince ayrıldı.

Geçmiş dönem Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Özder'in yönetim kurulu üyeliğinde yer alan ar-ge ve yerel yönetimler başkanlığı ve başkan yardımcısı görevini başarılı bir şekilde yürüttü. 2017 yılında Kandıra AK Parti ilçe başkanı olan Erol Ölmez, 2020 yılında yeniden Ak Parti ilçe başkanı olarak güven tazeledi. 2023 genel seçimlerinde Kocaeli’de ilçeler arasında en fazla oy oranın Kandıra olmasına vesile olarak başarısından söz ettirdi. 2024 belediye başkan adaylığı için bugün görevinden istifa eden Ölmez, evli ve 3 çocuk babası.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑