Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Valilik uyardı: Bir fırtına daha geliyor!

Kocaeli iki günlük fırtınanın etkisinden yeni kurtuldu, yeni nefes aldı. Ama Kocaeli Valiliği bir kez daha fırtına uyarısı yaptı. İşte detaylar

27 Kasım 2023 Saat: 19:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 959 kez okunmuştur

Valilik uyardı: Bir fırtına daha geliyor!
Valilik uyardı: Bir fırtına daha geliyor!

Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklamaya ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yarın öğleden sonra 1 gün için uyarı verildi.

ÇARŞAMBA 15.00’E KADAR
28.11.2023 Salı günü 15:00 ile 29.11.2023 Çarşamba günü 15:00 saatleri arasında rüzgarın, bölgemizde (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli) Güney yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesinin beklendiği ifade edildi.

DENİZLERDE DE
Kocaeli Valiliği, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

HIZI 75 KM’YE ÇIKACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ayrıca denizlerde de fırtına bekliyor. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Batı Karadeniz’de halen kuvvetli şekilde esmekte olan rüzgarın, bugün (Pazartesi) akşam saatlerinden itibaren doğusunda, yarın (Salı) akşam saatlerinden itibaren batısında güney ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, Çarşamba (29.11.2023) günü öğle saatlerinde batısı ile akşam saatlerinde doğusunda etkisini azaltması beklenmektedir.

TEDBİR ÇAĞRISI
Marmara'da rüzgarın, yarın (Salı) akşam saatlerinden itibaren güney ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, Çarşamba günü (29.11.2023) akşam saatlerinden sonra etkisini azaltması beklenmektedir. Ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑