Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Vali Yavuz'dan SEDAŞ'a talimat! Elektrik sıkıntıları giderilsin

SEDAŞ SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Odyakmaz ve yönetimi ile bir araya gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz; yaşanan elektrik kesintilerinin sonlandırılmasını istedi.

7 Şubat 2024 Saat: 05:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 454 kez okunmuştur

Vali Yavuzdan SEDAŞa talimat! Elektrik sıkıntıları giderilsin
Vali Yavuz'dan SEDAŞ'a talimat! Elektrik sıkıntıları giderilsin

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bugün SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Odyakmaz, Kocaeli Bölge Müdürü Murat Özdil ve yetkilileri ile bir araya geldi. Vali Seddar Yavuz daha önce Kocaeli genelinde yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin bilgiler almak üzere makam toplantı salonunda SEDAŞ yetkilileriyle bir araya gelmiş, elektrik kesintilerine yol açan aksaklıkların giderilmesi ve vatandaşların bu konudaki mağduriyet ve şikâyetlerinin son bulması için gerekli tüm çalışmaların yapılmasını istemişti. Bugün de SEDAŞ yetkilileriyle bir araya gelen Vali Yavuz, ilimizde yaşanan elektrik kesintilerinin en aza indirilmesi için 2024 yılı içerisinde tamamlanması planlanan projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

SIKINTI VE ŞİKAYETLER EN AZA İNDİRİLECEK
İl genelinde yapılan ön değerlendirmeler doğrultusunda 12 ilçemizde Trafo, şebeke düzenleme ve yenileme, alternatif besleme, yeraltı işleri, aydınlatma, ek tesis ve hat yenileme gibi yapılması planlanan 87 proje hakkında bilgi veren SEDAŞ yetkilileri belli plan ve programlar çerçevesinde çalışmaların tamamlanacağını ve bu sayede şikayet ve sıkıntıların en aza indirileceğini ifade etti.

VALİ YAVUZ PROJELERİN BİR AN ÖNCE TAMAMLANMASINI İSTEDİ
Vali Seddar Yavuz; SEDAŞ tarafından Başiskele’de 6, Çayırova’da 2, Darıca’da 4, Derince’de 3, Dilovası’nda 2, Gebze’de 14, Gölcük’te 6, İzmit’te 8, Kandıra’da 18, Karamürsel’de 2, Kartepe’de 13 ve Körfez ilçesinde 6 proje ile Kocaeli 1. ve 2. bölgesiyle beraber Gebze 1. Bölgede yapılacak ek tesisler olmak üzere il genelinde yapılacak toplam 87 projenin bir an önce tamamlanmasını, hizmete alınmasını ve yaşanan sıkıntıların sonlandırılmasını istedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑