Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Vali Yavuz; ‘Milletimiz polisine güveniyor’

Türk Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve beraberindeki emniyet mensupları, Vali Seddar Yavuz’u ziyaret ettiler

9 Nisan 2021 Saat: 01:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.309 kez okunmuştur

Vali Yavuz; ‘Milletimiz polisine güveniyor’
Vali Yavuz; ‘Milletimiz polisine güveniyor’

Kocaeli Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Türk Polis Teşkilatının münasebetiyle Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a ziyarette bulundu. Vali Seddar Yavuz’a çiçek takdiminde bulunarak kabullerinden dolayı teşekkür eden Tipioğlu, Türk Polis Teşkilatının tarihi ve çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundu.

‘MİLLETİMİZ POLİSİNE GÜVENİYOR’
Vali Seddar Yavuz, “Öncelikle Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Milletimize hizmet etme noktasında nice sağlıklı, huzurlu yıllar diliyorum. Türk Polis Teşkilatı; devletimizin ve milletimizin hizmetinde, milletimizin can ve mal güvenliğini sağlamak ve başta terörle mücadele olmak üzere yurt içi ve yurt dışında her daim milletimize layık bir teşkilat olarak hizmetlerine devam ediyor. Aziz Milletimiz polisine güveniyor ve her daim dualarında yer veriyor. Hepimizin hedefi milletimizin duasında yer almak, onun takdirini kazanmaktır” diye konuştu.

‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Emniyet Müdürü Tipioğlu’na teşekkürlerini sunan Vali Yavuz sözlerinin devamında, “Kocaeli’nde yaklaşık 9 aydır birlikte çalışıyoruz. Özellikle tedbirlerle önlenebilen suçlarda ciddi bir düşüş olduğunu hep beraber görüyoruz. Başta size ve teşkilat mensuplarına bir kez daha yapmış olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmalarının ardından Yavuz, tüm Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü tebrik ederek, sağlıklı, huzurlu, kazasız belasız, hayırlı görevler diledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑