Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Vali Yavuz: “Hayatların kararmasına müsaade etmeyeceğiz”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Bağımlılıkla Mücadele kapsamında bugün Anıtpark’ta bulunan narkotik tırını ziyaret etti. Vali Yavuz; “Çocuklarımızın hayatlarının karartılmasına müsaade etmeyeceğiz. Bunu da hep beraber başaracağız” dedi

16 Kasım 2021 Saat: 23:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 734 kez okunmuştur

Vali Yavuz: “Hayatların kararmasına müsaade etmeyeceğiz”
Vali Yavuz: “Hayatların kararmasına müsaade etmeyeceğiz”

Cumhurbaşkanlığı bağımlılık kurulu kararınca, Türkiye genelinde başlatılan bağımlılıkla mücadele seferberliği kapsamında 12 pilot ilde uyuşturucu ile mücadele tırı dolaşacak. Kocaeli İzmit Anıtparkata bugün başlatılmış etkinlik yarın sona erecek. Tır içerisinde Kocaeli Denetimli Serbestlik müdürlüğünde madde kullanımı dosyası bulunan kişilere narkotik tırı içinde cihazların desteğiyle madde kullanımı zararları anlatıldı. Madde kullanımı zararları konusunda farkındalık oluşturuldu ve önleyici bilgiler verildi. Etkinliğe Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Başsavcı vekili Hasan Gündüz, İnfaz Savcısı Sedat Yılmaz, Kocaeli Denetinli Serbestlik Müdürü Cenk Arslan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı, İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlivan katılım sağladı.

“TÜRKİYE HEDEF ÜLKE HALİNE GELDİ”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, narkotik tırını gezdikten sonra yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bugün Kocaeli Cumhuriyet Başsavcımız tarafından denetimli serbestlik adı altında bulunan, özellikle daha önce madde kullanımıyla tanışmış olan kardeşlerimize yönelik onları madde kullanımından uzaklaştırmak amacıyla hazırlanan bu güzel tırımızı bugün Kocaeli’yle buluşturduk. Bu tırdan diğer denetim kardeşlerimizde istifade edebilirler. Hepinizin bildiği gibi Türkiye madde kullanımı konusunda daha önce transip bir ülke iken giderek bir hedef ülke haline gelmiştir. Özellikle genç nesillerimizi çalan onların geleceklerini yok eden bir durumla karşı karşıyayız.

“BERABER BAŞARACAĞIZ”
Yavuz açıklamalarının devamında ise, “Bununla ilgili bağımlılıkla mücadele eylem planı var. Ve illerde buna bağlı olarak planlarımız var. Emniyet ve jandarma birimlerimiz özellikle arzunu önlemek için diğer kurum ve kuruluşlarımızda madde kullanımı talebini ortadan kaldırmak üzere çalışmalar yürütüyorlar. Nihayetinde bu tek taraflı bir çalışma olmayıp komplike bir çalışma bu. Dolayısıyla tüm illerin iş birliği ile başarılabilecek bir husus. Özellikle ailelerin çocuklarındaki değişiklikleri fark etmeleri çok önemli. Bu hususta da “En iyi narkotik anne” projemiz var. Annelerimizi ve öğretmenlerimizi daha çok eğitmekte fayda var. Çocuklarımızın hayatlarının karartılmasına müsaade etmeyeceğiz. Hep beraber başaracağız” ifadelerine yer verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑