Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Vahşetin kurbanları defnedildi

Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda Ramazan Geniş tarafından öldürülen Aysel Geniş, Görkem, Gökdeniz ve 45 günlük bebek Aysima Geniş’in cenazeleri Kandıra Kubuzca Köyü’nde toprağa verildi.

16 Ocak 2013 Saat: 15:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.307 kez okunmuştur

Vahşetin kurbanları defnedildi
Vahşetin kurbanları defnedildi

Eşi Ramazan Geniş tarafından hunharca öldürülen Aysel Geniş ile çocuklarının cenazeleri İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda tamamlanan işlemlerinin ardından ilimize getirilerek ailelerine teslim edildi. Asri Mezarlık Moru’ndan alınan cenazeler, Aysel Geniş’in baba evi olan Kandıra’ya bağlı Kubuzcu Köyü Böcekler Mahallesi’ne getirildi. Yaşanan olay karışında köy halkı ve ailenin akınları da oldukça üzgündü. Aysel Geniş’in baba evinden yükselen ağıtlar ve gözyaşları herkesin yüreklerini dağladı. Cenazeye Ramazan Geniş’in annesi Gülsüm Geniş ve babası Halil Geniş de katıldı.
KANDIRA’DA TOPRAĞA VERİLDİ Köy mezarlığı önünde kılınan cenaze namazına köy halkı, Geniş ailesin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anne Aysel Geniş, Görkem, Gökdeniz ve 45 günlük olan Aysima Geniş’in tabutları yan yana konuldu. Kılınan cenaze namazı sonrası anne ve 3 çocuğunun cenazeleri yan yana kazılan mezarlara defnedildi. Cenaze namazı sonrası konuşan Aysel Geniş’in babası Salih Aysu, “Olayı bilmiyorum. Bize polis haber verdi. Borcu var mıydı bilmiyorum. Neden böyle olduğunu da anlamış değilim. Hepimiz çok üzgünüz” dedi.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑