Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Uzman Çavuş İntihar Etti

KANDIRA Garnizon Komutanlığında 3.5 yıldan bu yana görev yapan uzman çavuş Zeki Meşeli (42) önceki gece yaşadığı evde eşi ve çocuklarının gözleri önünde kendisine ait bey...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.756 kez okunmuştur

Uzman Çavuş İntihar Etti
Uzman Çavuş İntihar Etti

KANDIRA Garnizon Komutanlığında 3.5 yıldan bu yana görev yapan uzman çavuş Zeki Meşeli (42) önceki gece yaşadığı evde eşi ve çocuklarının gözleri önünde kendisine ait beylik silahıyla kalbine sıktığı tek kurşunla intihar etti.

 

NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Kandıra bayramın birinci günü gecesi yaşanan intihar olayı ile sarsıldı. Kandıra Garnizon Komutanlığı'nda dürüst, efendiliği ve işindeki titizliğiyle tanınan 44 yaşındaki Zeki Meşeli, Bayramın birinci günü sasbah saatlerinde birliğindeki komutan ve askerlerle bayramlaştı. Öğle saatlerinde ise ilçe protokolünün bayramlaşma törenine katıldı. Akşam mesai bitiminde Çarşı Mahalesi İzmit Caddesi Ali Rıza Efendi Sokak Kat: 2'deki evine geldi. Eşi ve biri kız diğeri erkek iki çocuğuyla bir süre oynadı. Akşam saat 22.30 sıralarında uzman çavuş Zeki Meşeli'nin evinde tek el silah patladı. Eşinin bağırışlarından sonra komşuları uzman çavuşun evine gitti. Yerde kanlar içinde yaralı olarak yatan Meşeli'yi komşuları önce Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar. Burada yapılan ilk müdahaleden sonra Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

 

YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

Kalbine sıktığı tek kurşunla intihar eden, aslen Kırklarelili olan uzman çavuş Zeki Meşeli, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne getirilirken yolda yaşamını yitirdi. Devlet Hastanesi morguna kaldırılan uzman Çavuş Zeki Meşeli, dün memleketi Kırklareli'ye götürüldü. Emniyet Müdürlüğü olay inceleme ekibi olay yerinde yaptığı incelemede beylik sihlahına ait tek bir boş kovan buldu.

 

İntiharın nedeni uzman çavuşun eşi ve çocuklarının ifadesi alındıktan sonra ortaya çıkacak. Meşeli'nin görev yaptığı Kandıra Garnizon Komutanlığı'ndaki mesai arkadaşlarının ifadelerine göre; eşi ile problemler yaşadığı, geçtiğimiz yıl eşiyle bir süre ayrı yaşadıktan sonra arkadaşlarının ısrarlarıyla yeniden bir araya geldiği, intiharın nedeninin eşiyle yaşanan problemlerinden kaynaklanabileceği belirtildi.

 



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑