Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Üzerine kızgın asfalt döküldü

Kandıra'da yol asfaltlama çalışmasında bir işçinin üzerine sıcak zift döküldü. Taşeron bir firmada çalışan bir işçi kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nden K...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.142 kez okunmuştur

Üzerine kızgın asfalt döküldü
Üzerine kızgın asfalt döküldü

Kandıra'da yol asfaltlama çalışmasında bir işçinin üzerine sıcak zift döküldü. Taşeron bir firmada çalışan bir işçi kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nden Kartal Devlet Hastanesi'ne sevk edildi

 

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak taşeron bir firmada çalışan Kadir Demir'in (18) üzerine yol asfaltlama çalışması sırasında kızgın asfalt döküldü. Ağır bir şekilde yaralanan talihsiz işçi kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nden Kartal Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

 

VÜCUDUNUN BÜYÜK BÖLÜMÜ YANDI

Olay şu şekilde gelişti, dün sabah Kandıra mevkinde taşoron bir şirkete bağlı yol asfaltlama çalışmasına başlayan işçiler asfalt kamyonun gelmesiyle birlikte kürekleriyle asfaltı yola yaymaya başladılar. Bu sırada asfaltın içinde bulunduğu kamyonun arka kapağı açılınca Kadir Demir’in üzerine sıcak asfalt boşaldı. Vücudunun hemen hemen her yerine sıcak asfalt yapışan talihsiz gencin vücudunun büyük bir bölümü yandı.

 

KARTAL'A GÖNDERİLDİ

Acı içerisinde kıvranan talihsiz işçi arkadaşlarının yardımıyla ilk olarak hemen Kandıra Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan ve vücudunun büyük kısmı yanan talihsiz işçi orada bulunan bir ambulansla acil olarak Kocaeli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Kocaeli Devlet hastanesinde değiştirilen daha donanımlı bir ambulansla genç hemen Kartal Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi. Acı içerisinde kıvranan talihsiz işçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑