Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kocaeli

Ünlü: O başkanlar istifa etsin

2015 yılını değerlendirdiği basın toplantısında kurultay tartışmalarına değinen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kurultay için imza veren ilçe başkanları görevden alınmayı beklemesin. İstifalarını bizzat versinler” dedi.

30 Aralık 2015 Saat: 22:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.766 kez okunmuştur

Ünlü: O başkanlar istifa etsin
Ünlü: O başkanlar istifa etsin
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık olağan gerçekleştirdiği basın açıklamasında basın mensupları ile bir araya geldi. Yılın son günlerinde 2015 yılını genel olarak değerlendiren Ünlü, yeni yıl için de güzel dileklerde bulunarak, herkesin 2016 senesini tebrik etti.

“KURULTAY İSTEYENLER İSTİFALARINI VERSİNLER”

MHP hakkında bir değerlendirmede bulunan il başkanı Ünlü, “2016 yılı MHP’nin söylemlerinin doğruluğunu ortaya koyacaktır. Sürekli doğruyu anlattık, fakat insanlar bizi fark edemedi” dedi. Kurultay imzası verdiği ileri sürülen ilçe başkanlarına da seslenen Ünlü, “MHP’nin önünü açmak ve takım çalışmasını bozmamak adına genel başkanımıza destek vermeyecek olan ilçe başkanları kendilerinin görevden alınmasını beklemesin. Kendileri direk istifasını sunsun” şeklinde konuştu.

2015 YILINI ANLATTI

Ülkedeki sorunların giderek büyüdüğünü dile getiren il başkanı Ünlü, “2015 yılını geride bırakıyoruz. Fakat ülkemizin karşılaştığı ekonomik ve terör sorunları sürekli artıyor. AKP hükümeti çözüm bulmak yerine sorunun kaynağı haline geldi. 2015 yılı işsizlik, hayat pahalılığı, özgürlüklerin kısıtlanması ve açılım projesinin kalıntıları olarak, ülkemizin bütünlüğüne yapılan saldırılarla hatırlanacaktır. Siyasi baskılara maruz kalmış, ekonomisi hasar görmüş, kredi borçları artmış, on binlerce işsiz gençlerimiz, devlete meydan okuyan ve evlatlarımızı şehit eden terör örgütü ile hafızalarımıza yer edinmiştir” dedi.

2016 DİLEKLERİNİ İLETTİ

Ünlü şöyle konuştu: “2016 yılında tüm bu olayların tersine dönerek işsizliğin ve yoksulluğun yerini ekonomik refahın aldığı, çatışma yerine kucaklaşmaların olduğu, terörün kökünün kuruduğu, sorunlara kalıcı çözümlerin bulunmasını temenni ediyorum.  Herkesin yeni yılını tebrik ediyorum. 2016 yılı ayrıca söylemlerimizin doğruluğunu ortaya koyacaktır. Bu dönemde hep birlikte yaşayacağız. İnsanlara doğruyu sürekli anlattık, fakat bizi fark edemediler.”

“GÖREVDEN ALINMAYI BEKLEMESİNLER”

İlçe başkanlarının kurultay için imza verdiği iddialarına da değinen Ünlü, “MHP’nin önünü açmak ve takım çalışmasını bozmamak adına Devlet Bahçeli’ye destek vermeyecek olan ilçe başkanları kendilerinin görevden alınmasını beklemesin. İstifalarını kendileri versin. Bugün itibarıyla genel başkan adayları ile ismi geçen ‘ben imza verdim’ diyen arkadaşımız yok. Resmi imzaları teyit edeceğiz ve önümüze bakacağız” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑