Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Üniversiteye iki bölüm daha geliyor.

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doçent Doktor Yusuf Bayraktutan, Turizm-Seyahat ve Tarım Gıda Bölümleri için çalışmalarının devam ettiğini belirtt...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.412 kez okunmuştur

Üniversiteye iki bölüm daha geliyor.
Üniversiteye iki bölüm daha geliyor.

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doçent Doktor Yusuf Bayraktutan, Turizm-Seyahat ve Tarım Gıda Bölümleri için çalışmalarının devam ettiğini belirtirken, bu iki bölümün ilerleyen zaman içerisinde ilçeye katkısının yaklaşık olarak 1000 öğrenci olacağını açıkladı.

 

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doçent Doktor Yusuf Bayraktutan, ilçemiz için önemli bir müjde verdi. 2008-2009 Eğitim Öğretim sezonunun ilk kayıt gününde görüştüğümüz Doçent Doktor Yusuf Bayraktutan, iki bölüm için çalışmalarının devam ettiğini ve önümüzdeki sezona kadar çalışmaların netice vermesini beklediklerini belirtti. Turizm-Seyahat ve Tarım Gıda Bölümlerinin açılması için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Bayraktutan, “Bu iki bölümün Kandıra’ya katkısı ilerleyen dönemler içerisinde yaklaşık olarak 1000(Bin) öğrencidir. Bu çalışmalarımıza ara vermeksizin devam ediyoruz. Üniversite kuruluna sunacağız. Büyük bir olasılıkla da gelecek sezon bu iki bölüm açılacaktır. Kandıra’nın sosyal ve ekonomik yapısına uygun bölümleri tercih ettik” dedi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑