Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Ulaşımda öğrenci ve indirimli desteği 1 TL'ye çıktı

Büyükşehir’in öğrenci ve indirimli binişler için toplu taşıma esnafına verdiği biniş başına destek 50 kuruştan 1 liraya çıkartıldı. Geçtiğimiz yıl bütçeye 21 milyona mal olan destek bu yıl 57 milyona çıktı.

21 Aralık 2021 Saat: 20:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.215 kez okunmuştur

Ulaşımda öğrenci ve indirimli desteği 1 TLye çıktı
Ulaşımda öğrenci ve indirimli desteği 1 TL'ye çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aralık ayı meclis toplantısının ikinci bileşimi Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Gebze’deki programları nedeniyle katılmadığı meclis toplantısına Başkan Vekili Zinnur Büyükgöz başkanlık etti. 2 gündem maddesinin görüşüldüğü mecliste toplu taşıma esnafına öğrenci ve indirimli bilet için verilen destek görüşülerek karara bağlandı. Meclis 7 dakikada bitti.

CENAZELER ARAÇLA…
Büyükşehir Belediyesi, cenazelerini memleketlerine götürmek isteyenlerin karayolunu kullanması için 6 yeni araç kiralama işini meclise getirdi. Ve karar dünkü meclisten çıktı. Konu ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, “Uçak ile gönderiyorduk. Artık talep halinde araç hizmetini de devreye sokacağız. Cenaze yakınları, karayolu üzerinden cenazelerini götürebilecek. İsteyenler için uçaklı gönderim hizmetimiz de devam edecek” dedi.

YÜZDE 100 ARTIŞ
Toplu taşıma esnafına öğrenci ve indirimli vatandaşların taşınması için verilen destek, Ulaşım ile Plan ve Bütçe komisyonlarından oy birliği ile geçerek meclise geldi. İndirimli ve öğrenci biniş başına toplu taşıma yapan esnafa verilen 50 kuruşluk destek 1 liraya çıkartıldı. Böylece, Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesinden geçtiğimiz yıl verilen destek 21 milyon liradan 57 milyon liraya çıktı.

GÜNÜBİRLİK TESİS
Büyükşehir Meclisi’nde, Başiskele Yeniköy’de bulunan termal suyun turizme kazandırılması için ilk adım termal su bölgesinin imarı değiştirilerek turizm bölgesi haline getirildi. Ardından yapılan çalışmayla bölgede hayata geçirilecek tesis için Büyükşehir ile Başiskele belediyeleri ortak proje yaptı. Yaklaşık 70 milyona mal olması planlanan günübirlik termal turizm tesisinin yapılabilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı’na protokol yetkisi verilecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑