Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Türkan, Gödek’ye İYİ Parti Rozeti Taktı

Kandıra MHP Eski İlçe Başkanı Aykut Gödek’in oğlu Alpaslan Gödek, önceki günlerde Kandıra İYİ Parti İlçe binasında, İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan tarafından İYİ Parti rozeti takıldı.

20 Mart 2021 Saat: 01:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.866 kez okunmuştur

Türkan, Gödek’ye İYİ Parti Rozeti Taktı
Türkan, Gödek’ye İYİ Parti Rozeti Taktı

İlimizde ve İlçemizde büyük kesim tarafından tanınan ve sevilen siyasetçilerden Aykut Gödek’in oğlu Alpaslan Gödek, önceki günlerde İYİ Parti saflarına katıldı. 11 yıl Kandıra MHP İlçe Başkanlığı görevini yapan, siyasetçi, işadamı Aykut Gödek’in oğlu Alpaslan Gödek’in İYİ Parti’ye geçmesi dikkatleri üzerine çekti.

Kandıra İYİ Parti İlçe binasında İlçe Başkanı Hilal Altınay ve yönetiminin hazır bulunduğu toplantıda MHP Kandıra Eski İlçe Başkanı Aykut Gödek’in oğlu Alpaslan Gödek’e İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan tarafından İYİ Parti rozeti takıldı.

Alpaslan Gödek’in İYİ Parti’ye katılmasıyla birlikte söz alarak “. Makamın ve mevkiinin önemi olmadığını, onurundan ve duruşundan taviz vermeyen tüm dostlarımı İYİ Parti’ye davet eder, hayatın, korkusuzların sevdiğini hatırlatarak selam ve dua ile Türkiye’nin milliyetçi partisi İYİ Parti’ye katılmalarını davet ediyorum. Bu onurlu davada bizleri onurlandıran başta İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekilimize Lütfü Türkan, İlçe Başkanı Hilal Altınay ve İYİ Parti ailesine teşekkür ediyorum.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑