Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Tolga Havuç, yeni projeleri için Paris’te

Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç, yeni projelerini hayata geçirebilmek için Paris’e giderek bir takım incelemelerde bulundu.

15 Temmuz 2013 Saat: 13:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.930 kez okunmuştur

Tolga Havuç, yeni projeleri için Paris’te
Tolga Havuç, yeni projeleri için Paris’te
Son zamanlarda ilimizde önemli işlere imza atan ve projeleriyle adından sıkça söz ettiren Kulüp Başkanı Tolga Havuç, yeni projelerini hayata geçirebilmek için Paris’e giderek bir takım incelemelerde bulundu. Paris’te bulunan tesisleri gezerek spor adamlarıyla bir araya gelen Havuç, spor hukuku, spor yönetimi, spor psikolojisi, spor pazarlama ve spor turizmi alanında dersler alarak, yapılan projeleri yerinde inceledi. SPORUN YAŞINI 2’YE DÜŞÜRDÜK Konu ile alakalı açıklama yapan Kulüp Başkanı Tolga Havuç; “Kurulduğumuz günden bu yana kulüp olarak her gün üreterek, geliştirerek ve uygulayarak Kocaeli'nde ilklere adımızı yazdırdık ve yazdırmaya devam ediyoruz. Kocaeli'nde ilk jimnastik ve golf kulübü olarak sporun yaşını 2'ye kadar düşürdük. Yüzme branşında da hiç bir kulübün yapamadığını yaparak yüzme yaşını Avrupa koşullarındaki gibi 3'e düşürdük.
TAŞRA KULÜBÜ DEĞİL Hiçbir ideolojik ayrım gözetmeksizin kimselerin ulaşamadığı kapıları açtık ve parti genel başkanlarını ziyaret ederek, ülke spor kamuoyunu yönlendirdik. Olimpiyat Yıldızları artık ilimizdeki kulüpler gibi sıradan bir taşra kulübü değil, ülke kamuoyunu yönlendiren bir spor kulübüdür. Aynı performansı diğerlerinden bekliyoruz halen.
BAŞARILARIMIZ ÖRNEK OLSUN Bizi biz yapan sporcularımızın ve velilerimizin yüreklerindeki sevgileri ve inançlarıdır. Bu kulübün gerçek sahibi de sporcularımız, velilerimiz ve Kocaeli halkıdır. Bu yüzden Kocaeli'nde 2 kulüp vardır; 1.si Olimpiyat Yıldızları, 2.si diğerleridir. Başarılarımızı kıskanılsın diye değil, örnek olsun diye söylüyoruz” dedi.
SAÇMALIKLARLA UĞRAŞIYORUZ Spor yöneticilerinin eğitimsiz olmalarından dert yanan Havuç; “Öncelikle ilimizde sporu yönetenlerin mutlaka gelip burada eğitim almaları lazım. Özellikle de gençlik hizmetlerinde görev yapan yöneticilerin ve idarecilerin gelip sporu burada öğrenmeleri lazım. Halen sicil lisansın, diğer alt kademe görevlilerin ve sözleşmeli olup da kendini il müdürü bünyesinde görenlerin saçmalıklarıyla uğraşıyoruz. Adamlar aya çıkarken biz yerlerde sürünüyoruz. Ne zaman ayaklar baş oldu, anlamıyorum” dedi.
DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR Başkan Tolga Havuç; “Paydaş kurumlarımız; TBMM Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Ramada Plaza İzmit, Kocaeli Turizm Derneği, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ve Medyamız, Türkiye Spor Yazarları Derneği ve birçok sivil toplum kuruluşlarımıza bize olan desteklerinden dolayı Olimpiyat Yıldızları Ailesi olarak sonsuz şükranlarımızı sunarız” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑