Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

TOKİ Kocaeli’de ev ve iş yeri satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kocaeli’de 11 konut ve iş yeri açık artırma ile satışa sunacak

26 Kasım 2023 Saat: 03:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.559 kez okunmuştur

TOKİ Kocaeli’de ev ve iş yeri satıyor!
TOKİ Kocaeli’de ev ve iş yeri satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 ilde 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini 13-14 Aralık'ta açık artırma yöntemiyle satışa sunacak. Satışa çıkartılan konutlar içinde 11 tanesi ise Kocaeli’de bulunuyor.

İzmit Sekbanlı-Sepetçi projesinde bulunan 5 daire, 1 milyon 362 bin 801 lira ile 1 milyon 411 bin 897 lira arasında değişen bedellerle satılacak. İzmit Sekbanlı-Sepetçi projesinde bulunan 5 iş yeri ise 2 milyon 500 bin lira ile 7 milyon 691 bin lira arasına belirlenen bedellerle satılacak. İzmit Arızlı’da bulunan bir daire 1 milyon 949 bin 340 lira bedelle satışa sunulacak.

Konutlar için 13 Aralık Çarşamba, iş yerleri için 14 Aralık Perşembe günü yapılacak açık artırmalar, Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden de teklif verilebilecek.

Açık artırmaya internet katılımı için kayıtlar, 12 Aralık Salı günü saat 10.30'a kadar alınacak.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

Ayrıntılı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑