Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Tıp Bayramı’nda buruk kutlama

Sağlık-Der Kandıra Temsilciliği, Tıp Bayramı münasebetiyle M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi Muhammed Coşkun Güler’i makamında ziyaret etti.

16 Mart 2016 Saat: 14:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.592 kez okunmuştur

Tıp Bayramı’nda buruk kutlama
Tıp Bayramı’nda buruk kutlama

Sağlık-Der Kandıra İlçe Temsilcisi Muhammet Buruş, M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi Temsilcisi Adem Sibiç ile birlikte hastane başhekimi Muhammed Coşkun Güler’i makamında ziyaret ederek Tıp Bayramı’nı kutladı. Ankara’da yaşanan bombalı saldırı nedeniyle buruk bir bayram geçirdiklerini ifade eden Buruş, “Bugün tıp öğrencilerinin işgale direnişinin 97. yılı. Ezelden beri hür yaşamış milletimizin işgale boyun eğmeyeceğini haykırdığı ve tıbbiye öğrencilerinin taşıdığı bağımsızlık meşalesinin yıl dönümündeyiz. İşgale karşı bağımsızlık mücadelesinin adıdır Tıp Bayramı. Bu kadim milletin hekimleri, bu milletin yeniden dirilişi için o gün nasıl kenetlendi ise bugün de büyük ve güçlü Türkiye idealimize her zamankinden daha çok bağlı olduğumuzu, sağlık çalışanları olarak bütün dünyaya ilan ediyoruz.

ACIMIZ SONSUZ

Unutulmamalıdır ki, hekimler ve sağlık çalışanları insan hayatının kıymetini en iyi bilen insanlarız. Bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayan kadim bir medeniyetin evlatları olarak gece gündüz insanımızın sağlığı için çalışıyoruz. Dün başkentimizde hasta olmasın diye üzerine titrediğimiz insanlarımızı, masum canları, alçakça bir saldırıda kaybettik. Sağlık ailesi olarak acımız sonsuz. Saldırıda yaralanan insanlarımızı hayatta tutabilmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Evet acılıyız. Ancak bu milletin acılarla yoğrulmuş şanlı tarihinin üzerimize yüklediği sorumluluğun her zamankinden daha fazla farkındayız. Bu alçakça saldırılarla ölüm kusan insanlık düşmanları kaybedecek, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyen medeniyet anlayışını temsil eden milletimiz kazanacaktır. 

MİLLİ RUHUMUZU HİÇBİR GÜÇ SÖNDÜREMEYECEK

14 Mart 1919’da kadim başkentimiz İstanbul’u işgal etmeye kalkanlara karşı direnen tıbbiyelerden miras kalan milli ruhu hiçbir güç söndüremeyecektir. Günümüzde ’önce insan’ anlayışının benimsenirken herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve tüm toplumların en önemli hedefidir. Bir nefeslik sıhhatin bile değerinin ölçülemeyeceğinin bilincinde olarak; gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle insanların sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı gösteren tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlarız” diye konuştu.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 2 yorum yapılmıştır
misafir 23.03.2016 21:01
1 karış sakallı erkek hemşireler bunlar nasıl devlet memuru?
SAĞLIKLI KANDIRA 16.03.2016 16:28
tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramı kutlu olsun
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑