Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Terzi İbrahim Ay, Oğlunu evlendirdi

Kandıra'nın tanınan ve sevilen ilçe esnaflarından Terzi İbrahim Ay oğlu Mustafa Ay'ı, Seda Nur Şahin ile hayatını birleştirdi.

16 Ekim 2023 Saat: 09:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.390 kez okunmuştur

Terzi İbrahim Ay, Oğlunu evlendirdi
Terzi İbrahim Ay, Oğlunu evlendirdi

Kandıra'nın tanınan ve sevilen ilçe esnaflarından Terzi İbrahim Ay ve Namigar Ay çiftinin yakışıklı oğulları Mustafa Ay ile emekli imam hatip Yüksel Şahin ve Ülviye Şahin’nin biricik kızları Seda Nur Şahin, görkemli bir düğün cemiyeti ile dünya evine girdi.

Çiftin kına gecesi Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi’nde düğün törenleri ise Kandıra Namazgâh Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Cemiyetlere her iki ailenin yakın dost ve akrabaları yoğun katılım sağlayarak genç çifti tebrik etti.

Çiftin nikahını Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan kıyarken, Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, çiftin nikah şahitliğini yaptı. Alkışlar eşliğinde ilk danslarını yapan genç çiftin mutluluğu yüzlerine yansırken, her iki ailenin yakınları genç çifti takı yağmuruna tuttu. Evlatlarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşayan Ay ve Şahin aileleri, gün boyunca davetlilerle yakından ilgilendi. Seda Nur ve Mustafa çifti, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm sevdiklerine teşekkür etti.

Kandıra'nın Sesi genel yayın yönetmeni, Kocaeli gazeteciler Cemiyeti denetleme kurulu başkanı Ünal Cankurt cemiyete ailece katılarak Ay ve Şahin ailelerini tebrik ederek, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑