Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Teleferiği 29 Mart’ta Cumhurbaşkanı açacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, cumartesi günü, yaptığı açıklamada, “Bugün açılışı değil sürüşü başlatacağız. 25 Mart-15 Nisan tarihlerinde halkımız teleferiğe ücretsiz binecek. Açılışı Cumhurbaşkanımızla yapacağız” dedi.

11 Mart 2024 Saat: 13:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 696 kez okunmuştur

Teleferiği 29 Mart’ta Cumhurbaşkanı açacak
Teleferiği 29 Mart’ta Cumhurbaşkanı açacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, cumartesi günü Kartepe Teleferik projesinin tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, “50 yıllık bir hayalin gerçekleşmesinin tarihi anına hep birlikte şahitlik ediyoruz. Şehrin bir vizyonu vardır ve o vizyon değişmez. Kartepe Teleferiği bir vizyondur. Mutlu ve gururluyum” şeklinde konuştu.

Teleferiği 29 Mart’ta Cumhurbaşkanı açacak
ÖZKAYNAKLA YAPILDI
Kocaeli’nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin devlet desteği almadan öz kaynakla yapıldığını ifade eden Büyükakın, “Kartepe Teleferik Hattı ve 600 araç, 10 otobüs kapasiteli 6 katlı otopark maliyeti 1,2 milyar TL. Kuzuyayla’da planladığımız 12 milyon metrekare alanın şimdilik 1 milyon metrekaresinde Kış Sporları Merkezi yapacağız” dedi.

29 MART’TA GELECEK
Büyükakın, Kartepe Teleferiği tanıtımında, “ Bugün açılışı değil sürüşü başlatacağız. 25 Mart-15 Nisan tarihlerinde halkımız teleferiğe ücretsiz binecek. Açılışını Cumhurbaşkanımızla yapacağız” dedi, ama tarih vermedi. Teleferik açılışının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting ve toplu açılış için Kocaeli’ye geleceği 29 Mart’ta yapılacağı öğrenildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑