Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Tavşantepe'ye geldi, Şampiyonu Adnan Turan da karşıladı

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan Avrupa Halter Şampiyonasında iki altın ve bir gümüş madalya kazanma başarısı gösteren milli halterci Kandıralı hemşerimiz Ceren Akarsu ve ailesini tebrik etti.

16 Ağustos 2022 Saat: 08:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.860 kez okunmuştur

Tavşantepeye geldi, Şampiyonu Adnan Turan da karşıladı
Tavşantepe'ye geldi, Şampiyonu Adnan Turan da karşıladı

İzmit Tavşantepe Birlik Beraberlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Caner Öztürk'ün Avrupa Şampiyonu olan Kandıralı hemşerisi Ceren Akarsu’ya görkemli bir karşılama töreni düzenledi. Programa Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Tavşantepe Muhtarı İbrahim Efe ve Kandıralı hemşehrileri eşlik etti.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Polonya'da yapılan Avrupa Halter Şampiyonasında iki altın ve bir gümüş madalya kazanma başarısı gösteren Kocaeli Kağıtspor’lu Milli halterci Kandıralı hemşerimiz Ceren Akarsu için ikamet ettiği İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde düzenlenen tebrik ve karşılama programı öncesinde Kandıralı Halterci Ceren Akarsu ve ailesini tebrik etti. 

TOPLAMDA 108 KG İLE 3 MADALYA
40 kg kategorisinde, silkmede 62 kg ile bir altın madalya, koparma’da 46 kiloğram ile bir gümüş madalya ve genel toplamda 108 kg ile bir altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Ceren Akarsu’ya çiçek takdim eden Başkan Turan, ‘’ Ayyıldızlı bayrağımızı dalgalandıran, İstiklal Marşımızı Avrupa’da dinleten ve bu başarıyla Kocaelimizi gururlandıran Kandıramızın evladı kızımızı tebrik ediyorum. Ailemize, hocalarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.

CEREN AKARSU KİMDİR?
Ailesi Kandıra Balaban Kocaoğlu Mahallesinden, çocuk yaşta yakalandığı lösemiyi 5 yıl mücadele ederek yenip haltere başlayan 17 yaşındaki Ceren Akarsu, ağabeyine özenerek başladığı halterde milli takıma girmesinin ardından geçen yıl Polonya'da yapılan Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda koparmada 45, silkmede 57, toplamda ise 102 kilo ile 3 altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu oldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑