Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Tavşantepe’de dünür dehşeti: 1 ölü 4 yaralı

İzmit Tavşantepe Mahallesi’nd

20 Mayıs 2013 Saat: 00:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.004 kez okunmuştur

Tavşantepe’de dünür dehşeti: 1 ölü 4 yaralı
Tavşantepe’de dünür dehşeti: 1 ölü 4 yaralı
İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde baba ile oğlu dehşet saçtı. Alınan bilgiye göre Tavşantepe Mahallesi Tavşantepe Caddesi’nde ikamet eden Osman Ö. ile oğlu Suat Ö., eski dünürleri ile karşılaştı. Aralarında husumet bulunan şahıslar, 4 kişinin içinde bulunduğu aracı kurşun yağmuruna tuttu. Meydana gelen olayda 41 KS 084 plakalı araç içindeki eski damat Sunay Yener, ablası Ayşe Korkmaz, eniştesi Metin Korkmaz ve diğer kardeşinin çocuğu olan 3 yaşındaki İrem Su Ayer yaralandı.
BİRİ ÇOCUK 5 KİŞİ YARALANDI Bu esnada caminden çıkan baba Mehmet Yener (65) de kurşunlardan nasibini alarak yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren Suat Ö. ile babası Osman Ö., 41 HP 319 plakalı araçla olay yerinden kaçarken çevredekiler durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Mehmet Yener’i ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Omuz, karın boşluğu ve elinden aldığı 5 kurşunla yaralanan Sunay Yener Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ Saldırıda yaralanan Metin Korkmaz, Ayşe Korkmaz ve başından yaralanan 3 yaşındaki İrem Su Ayer Özel Konak Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Mehmet Yener, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Başından yaralanan İrem Su Ayer ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne buradan da Gebze’deki bir hastaneye sevk edildi. Yaşanan olay nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. CENAZESİ KANDIRA'DA TOPRAĞA VERİLDİ Polisler, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak incelemede bulundu. Yaşamını yitiren çiftçi emeklisi Mehmet Yener’in aslen Kandıra’ya bağlı Hacılar Köyü’nden olduğu ve ailesiyle birlikte yıllar önce Tavşantepe Mahallesi’ne taşındığı öğrenildi. Evli ve 3 çocuk babası olan Mehmet Yener’in cenazesi yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Mehmet Yener’in cenazesi Kandıra Hacılar Köyü’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.
KAÇARAK EVLENMİŞLERDİ Mehmet Yener’in evinin karşısında ikamet eden Osman ֒nün ise İzmit’e bağlı Şahinler Köyü’nden olduğu ve 1978 yılında köyde kayınpederini öldürdüğü öğrenildi. Bir süre cezaevinde yatan Osman Ö. serbest kalınca hükümlü kadrosundan Nuh Çimento Fabrikası’nda çalışmaya başladı ve buradan emekli oldu. Oğlu Sedat Ö. de aynı fabrikada çalışıyordu. Mehmet Yener’in oğlu Sunay Yener, yaklaşık 5 sene önce komşusu Osman Ö.’nün kızını kaçırmış ve evlenmişlerdi. SÜREKLİ KAVGA EDİYORLARDI Aralarında yaşanan geçimsizlik nedeniyle çift bir süre sonra boşanmaya karar verdi. Kaçarak evlenen çiftin boşanmasından dolayı her iki ailenin de araları açıldı. Zaman zaman kavga eden aile fertlerinden Sunay Yener, Bekirdere’de eski eşinin akrabaları tarafından dövüldü. Olay esnasında Sunay Yener, eline geçirdiği silahla eski eşinin bazı akrabalarını yaraladı. Olay sonrasında polis tarafından yakalanan Sunay Yener, bir süre cezaevinde kaldı.
EVİN ÖNÜNDE KARŞILAŞTILAR Olay günü ise iddialara göre Sunay Yener, kardeşi Ayşe Korkmaz, damatları Metin Korkmaz ve Korkmaz Ailesi’nin torunları İrem Su Ayer’i alarak 41 KS 048 plakalı otomobille Tavşantepe’ye geldi. Aile burada camiden çıkmasını bekledikleri babaları Mehmet Yener’i de alarak gezemeye gidecekti. Bu esnada Osman Ö.ile oğlu Sedat Ö.evlerinin önünde eski dünürlerini görünce silahlarına sarıldı ve eski damadı Sunay Yener ve yanındakilere kurşun yağdırdı. ARAÇLA ÜSTÜNDEN GEÇTİLER Mehmet Yener’in ölümüne, biri çocuk 4 kişinin de yaralanmasına neden olan Osman Ö. ile Sedat Ö. bindikleri araçla olay yerinden kaçarken kanlar içinde yerde yatan Sunay Yener’in de araçla üstünden geçti. Saldırıda kurşunların hedefi olan şahısların içinde bulunduğu araçta da maddi hasar meydana geldi. Bölgeye gelen ekipler, olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından aracı Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekti. Yapılan incelemelerde olay yerinde 10’dan fazla boş kovan bulundu. Polis ekipleri olaydan sonra kayıplara karışan Osman Ö. ve Sedat Ö.’nün yakalanması için çalışma başlattı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑