Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Tavlada şampiyon Ayhan Özek oldu

Gebze Kandıralılar Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen tavla şampiyonasının 10’uncusu yapıldı. Şampiyonanın galibi Ayhan Özek oldu.

31 Ekim 2014 Saat: 16:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.280 kez okunmuştur

Tavlada şampiyon Ayhan Özek oldu
Tavlada şampiyon Ayhan Özek oldu
Gebze Kandıralılar Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen tavla şampiyonasının 10’uncusu önceki gün Güzeller Mahallesi Bülbül Caddesi üzerinde bulunan dernek binasında yaklaşık 70 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. Şampiyon olana şampiyonluk kupası, sertifika ve hediye tavla verilirken, diğer dereceye girenlere de sertifika verildi.
ŞAMPİYONLARA KALEM Onuncu yıl anısına katılımcılara üzerinde derneğin ismi ve “10’ncu Tavla Şampiyonası 2014” yazılı kalem verildi. Şampiyona sonunda; birinci Ayhan Özek, ikinci Hakkı Kekilli, üçüncü Eray Kıyıcı, dördüncü ise Fatih Sungur oldu. Ayrıca, dernek yönetimi tarafından oyunculara ve misafirlere çay ve simit ikramı yapıldı.
Her geçen yıl ilginin arttığı tavla şampiyonasında bu güne kadar şampiyon olanlar; 2005 yılı şampiyonu Nuran Atsız 2006 yılı şampiyonu Recai Toker 2007 yılı şampiyonu Bünyamin Eraslan 2008 yılı şampiyonu Ümit Malkoçoğlu 2009 yılı şampiyonu Mesut Atsız 2010 yılı şampiyonu Hasan Turhan 2011 yılı Şampiyonu Nuran Atsız 2012 yılı Şampiyonu Özdemir Kılıç 2013 yılı Şampiyonu Halit Acar 2014 yılı Şampiyonu Ayhan Özek
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑