Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Tasvire Hurşit Güneş İ.Ö.O'dan Bir İlk

Devlet parasız yatılı sınavında Kocaeli birincisi Türkiye 11.si olan tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu öğrencisi Bahadır Solmaz’a ödülünü Kandıra Kaymakamı ...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.795 kez okunmuştur

Tasvire Hurşit Güneş İ.Ö.O'dan Bir İlk
Tasvire Hurşit Güneş İ.Ö.O'dan Bir İlk

 

Devlet parasız yatılı sınavında Kocaeli birincisi Türkiye 11.si olan tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu öğrencisi Bahadır Solmaz’a ödülünü Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal verdi.

 

 Kandıra İlçemizde 22 ilköğretim okulunda toplan 7761 öğrenci eğitim öğretimini sürdür dürmekte. Bu okullardan biride tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu, toplam 32 sınıfı buluna ilköğretim okulunda birinci sınıfa yeni başlayan öğrencilerin velilerinin dayanışması ve Kandıralı iş adamı Niyazi ve Teoman Yelkencioğlu’nun büyük katkılarıyla bu sınıfa bir adet akıllı tahta alındı.

 

Öğrencilerin eğitim ve öğretiminde, derslerde daha başarılı olmasında ve gelişiminde büyük rol sahibi olan akılı tahta 2008–2009 eğitim öğretim yılı içerisinde birinci sınıfta ilköğretime başlayan öğrenciler tarafından 3.cü sınıfa kadar kullanılacak. Öğrenci velilerinin bu başarısından dolayı kutlayan Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal ve Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren katkılarından dolayı Niyazi Yelkencioğlu ve Teoman Yelkencioğlu’na birer teşekkür plaketi sundular. Plaketleri Niyazi ve Teoman Yelkencioğlu adına Kandıra Belediyesi Melis Üyesi Mehmet Tımaç aldı.Okulun ana sınıfı bölümünde de incelemelerde bulunan Erkal ve Öğren öğrencilerin ve öğretmenlerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayarak başarılarının devamını dilediler.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑