Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Talus’tan adaylık açıklaması

AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus, yerel seçimlerde aday adaylık süreci ile ilgili açıklama yaptı

10 Kasım 2023 Saat: 09:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 843 kez okunmuştur

Talus’tan adaylık açıklaması
Talus’tan adaylık açıklaması

AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus Aday Adaylıkları başvurusu süreci ile ilgili açıklama yaptı. 1Türkiye Yüzyılını inşa edecek Yerel Yöneticilerimizin belirleneceği Yerel Seçime yaklaşırken Aday Adaylığı başvuru süreçleri Genel Merkezimizden gelen genelgeyle belirlenmiş oldu” diyen Talus, “Buna göre Belediye Başkanlıkları Aday Adaylığı kabul tarihimiz 9 Kasım ve 17 Kasım tarihleri olarak belirlenirken, Belediye Meclis Üyesi olmak isteyen arkadaşlarımız 9 Kasım ve 3 Aralık tarihleri arasında Aday Adaylığı başvurularını yapabilecekler” diye belirtti.

BAŞVURULAR BİZZAT YAPILACAK
Adaylık başvurularının bizzat ve yazılı olarak verileceği belirten Talus; “Belediye Başkan Adaylıkları, Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adayı başvuruları bizzat yazılı olarak Genel Merkeze veya Genel Merkeze iletilmek üzere İl Başkanlıklarına, İlçe Belediye Başkan aday adayı başvuruları bizzat yazılı olarak İl Başkanlıklarına veya İl Başkanlıklarına iletilmek üzere İlçe Başkanlıklarımıza yapılabilecek. Başvurular hafta sonları da kabul edileceğinden teşkilat binalarımız açık ve müracaat almaya hazır tutulacaktır. Meclis Üyelikleri aday adayı başvuruları bizzat yazılı olarak İlçe Başkanlıklarına yapılacaktır. Aday adayı olacak arkadaşlarımız başvurularda gereken evrakların temini ve tanzimi hakkında gerekli bilgiyi İl ve İlçe Sekreterlerimizden alabilecekler” dedi.

“ GAZZE’YE BAĞIŞLANACAK”
Aday adaylığı için alınacak bağış miktarlarını açıklayan Talus, “Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylarından 50.000 TL., İlçe Belediye Başkan Aday Adaylarından 20.000 TL., Belediye Meclisi Aday Adaylarından ise 10.000 TL bağış alınacaktır. Topladığımız tüm bağışlar, tüm dünyanın gözleri önünde vahşice işlenen ve soykırıma varan saldırılardan etkilenen Gazze’li kardeşlerimizin temel insani ihtiyaçlarının karşılanması için AFAD tarafından açılacak hesaplar üzerinden, yine AFAD marifetiyle Gazze’ye iletilecektir” diye belirtti.

“ARKADAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”
Talus açıklamasına şöyle devam etti; “AK Parti teşkilatları, her aday adayımıza aynı mesafede olup, süreç içerisinde demokratik haklarını kullanmalarına yardımcı olmak için azami gayret gösterecektir, sürecin şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ederken, aday adayı olmayı düşünen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Unutulmasın ki, sonuç ne olursa olsun hepimiz Türkiye Yüzyılı hedefiyle bir ve beraber olarak seçimlere gireceğiz, yapılacak olan Yerel Seçimlerimizin başta İlimize ve tüm Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑