Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Taksi çalan zanlı Sakarya’da yakalandı

Huzur takside müşteri olarak bindiği taksiyi çalan F.K. Sakarya girişinde araçla birlikte polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Araç sahibine teslim edilirken F.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

1 Ekim 2012 Saat: 22:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.281 kez okunmuştur

Taksi çalan zanlı Sakarya’da yakalandı
Taksi çalan zanlı Sakarya’da yakalandı
Kandıra Merkezde taksicilik yapan Nizamettin Belhan müşteri olarak binen F.K.’yı Bollu’ya götürmek için yola çıktı. F.K. evinden bavulları alması için taksici Belhan’ı Kandıra Aydınlık mahallesi İstanbul Ağva caddesi üzerindeki evine götürdü. Bavullara yardım etmesi için taksici Belhan’ı evine çağıran F.K. anahtarları arabada unutmuşum diyerek taksiyi çalıp kayıplara karışmıştı. Nizamettin Belhan aracının çalındığını fark edince polisten yardım istemişti. Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü aracın plakası ve kişinin eşkalini tüm birimlerine bildirmesinin ardından araç Sakarya girişinde zanlı F.K. ile birlikte kıskıvrak yakalandı. Ticari taksiyi çalan F.K. Sakarya girişinde polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Sakarya polisi F.K.’yi ve aracı Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ ne teslim etti. Kandıra Cumhuriyet Savcılığna sevk edilen F.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Nizamettin Belhan “ Kandıra ve Sakarya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı çalışmaları sonucunda arabam ve zanlının kısa sürede yakalanması üzüntümü sevince dönüştürdü. Bundan ötürü polis ekiplerine bu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi. Taksiyi polis ekiplerinden teslim alan Nizamettin Belhan Huzur takside kaldığı yerden çalışmalarına devam ediyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑