Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Tahir Büyükakın başkanlığı bıraktı

Marmara Belediyeler Birliği Genel Kurulu’nun yeni yönetimi seçildi. Birliğin başkanlığına yeniden aday olmayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yerine CHP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey yeni başkan oldu

9 Mayıs 2024 Saat: 07:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.446 kez okunmuştur

Tahir Büyükakın başkanlığı bıraktı
Tahir Büyükakın başkanlığı bıraktı

Yerel seçimlerden sonra Marmara Belediyeler Birliği’nin yeni yönetimi, İstanbul’da düzenlenen genel kurul toplantısında belirlendi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliği yaptığı İnterContinental Otel’de gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını 2019-2024 döneminin Marmara Belediyeler Birliği Başkanı olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yaptı.

İMAMOĞLU’NDAN PLAKET
Konuşmaların ardından seçime geçildi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, birlik tarafından ortak önerge ile tek aday olarak gösterildi. Böylece yerel seçimlerde AKP’den CHP’ye geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı Mustafa Bozbey, Marmara Belediyeler Birliği’nin 2024-2026 döneminde görev yapacak yeni başkanı oldu. Bozbey 215 oy aldı. Büyükakın ve Bozbey arasında devir teslim töreni yapıldı. Ev sahibi İmamoğlu, yeni ve eski başkana plaket verdi.

BÜYÜKAKIN TEŞEKKÜR ETTİ
Büyükakın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Marmara Belediyeler Birliği'nin 2024 olağan genel kurulunu gerçekleştirdik. Beş yıl boyunca birlik ve beraberlik içinde, yeniden düşünme ve birlikte hareket etme konusunda birliğimizin gücünü gösterdik. Katkı sağlayan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Biz üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Yeni dönem için Başkanlığa seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e, encümen ve komisyon üyelerine başarılar diliyorum.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑