Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Söz sırası Kandıralı gençlere geçti

20. yılını geride bırakan Kocaeli Kandıralılar Derneği Kandıra’nın en dinamik kesimi olan gençleri kürsülere çıkartmaya devam ediyor. ‘’Söz Sırası Kandıralı Gençlerde’’ programının ikinci konuşmacısı Tolga Havuç oldu.

15 Kasım 2014 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.398 kez okunmuştur

Söz sırası Kandıralı gençlere geçti
Söz sırası Kandıralı gençlere geçti
“Söz Sırası Kandıralı Gençlerde” programının ikincisinde Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü mezunu Tolga Havuç, “Kandıra Sahillerinden Türkiye’ye, Avrupa’ya” başlıklı konuşmasını yaptı. Havuç konuşmasında’’Kocaeli genelinde yerel olarak yaptığım çalışmaları TBMM'ye kadar taşıdım. 2017 Üniversite Yaz Olimpiyatlarını Kocaeli'ne alamadık, İnşallah 2020'de Tokyo Olimpiyatlarına Kocaeli damgası vuracağız”” dedi.
Türkiye’nin spor politikası olmadığını sözlerine ekleyen Tolga Havuç, “Benim sporcularımın kaderini gökdelenlerde oturan para babaları tayin edemez'' dedi. Ayrıca turizm çalışmalarına değinen Tolga Havuç, ''Daha 2 yıl önce Kandıralı kardeşlerimizi uyarıyorduk satmayın yerlerinizi diye ama kimse bizi umursamadı. Kandıra doğu Marmara’nın turizm ve ticaret merkezi olacak. Ben bir Kandıra sevdalısıyım’’ dedi.
Erdoğan Görgün’ün ev sahipliğinde Otel Asya’da gerçekleşen programa; Kandıra eski Belediye Başkanı Turan Sarı, Ak Parti il yönetim kurulu üyeleri Recep Yıldız, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, Derince İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, CHP Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol, Kocaeli Taşköprülüler Derneği yöneticisi Engin Ese, Istırancalılar Derneği Başkanı Kamil Terzi, Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Yüksel Özdemir, KOÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan Orhan, Çok sayıda idareci, siyasetçi, işadamı ve Tolga Havuç’un ailesi yer aldı.
‘’Söz Sırası Kandıralı Gençlerde’’ programında konuşmasını yapan Tolga Havuç’a teşekkür eden Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, yaptığı hizmetlerden dolayı Tolga Havuç’a derneğin eski başkanlarıyla birlikte plaket takdim etti. Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Hocaları Abdurrahim Doğan, Oktay Yalçın ve Akın Poyraz’ın gözetiminde gösteri yaptı. Çocukların gerçekleştirdiği jimnastik gösterisi katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑