Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

SMA değil, Melisa kazandı

Kandıra Orhan Mahallesi'nde ikamet eden Yarka çiftinin 2 yaşındaki SMA hastası kızları Melisa Yarka'nın tedavisi için gerekli paranın toplanması için başlatılan yardım kampanyasında mutlu sona ulaşıldı

30 Ocak 2024 Saat: 02:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.162 kez okunmuştur

SMA değil, Melisa kazandı
SMA değil, Melisa kazandı

Kandıra’da yaşayan Nurcan ve Kerem Yarka çiftinin kızları Melisa Yarka'ya yaklaşık bir yıl önce kaldırıldığı hastanede çocuklarda görülen kas hastalığı olarak bilinen Spinal Musküler Atrofi teşhisi konuldu. Henüz 2 yaşında olan Melisa Yarka, bir yıldır tedavi görüyordu.

MELİSA KAZANDI
Makineye bağlı olarak yaşam mücadelesi veren Melisa'nın yurt dışında gen tedavisi olabilmesi için Valilik izinli yardım kampanyası başlatılmıştı. Kampanya dahilinde tüm Kocaeli el ele vererek Melisa'yı ilacına kavuşturdu. Ve an itibariyle Melisa için gerekli olan 53 milyon toplanmış oldu. Melisa Yarka yaklaşık bir yıl sonra SMA ile olan mücadelesini kazandı. Bu müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Melisa'nın ailesi şu ifadelere yer verdi:

"Duyun, duyurun, paylaşın, haykırın bugün Melisa kazandı. 15 aylık bir mücadelenin sonunda hayalin sonuna geldik bugün. Hepiniz iyi ki varsınız. Siz sevgili Melisa'nın kahramanlarına çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız. Melisa kahramanlarını unutmayacak, unutturmayacağız." dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑