Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

"Sloganımızda da dediğimiz gibi Kandıra için artık biz varız"

Yeniden Refah Partisinde İlçe Başkanı Levent Gödek'e adaylığa çıkıp çıkmama konusunda yoğun baskı var. Genç siyasetçi Levent Gödek ise bu konuda ser verip sır vermiyor.

27 Ekim 2023 Saat: 10:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.784 kez okunmuştur

Sloganımızda da dediğimiz gibi Kandıra için artık biz varız
"Sloganımızda da dediğimiz gibi Kandıra için artık biz varız"

Aday Adaylıkları hakkında kulislerde dolaşan bilgiye göre kulağımıza gelen onlarca duyum var. Bizler de bu soruyu Levent Başkan'a sorduğumuzda ise,
"Seçim sürecinde Genel Başkanımızın emirleri ve Partisinin İttifak durumuna göre hareket edeceğiz diye beyan eden Levent Gödek, Son zamanlarda partimize müthiş bir rağbet var.

Hem bürokrasinin, hem geçmiş dönem ve aktif siyasetin içinden gelen ağabeylerimizin ablalarımızın, aday adaylık ve Adaylığı konusunda bizlerle görüşmeleri bizleri gerçekten memnun etmekte.

Güçlü bir İlçe Yönetimi kurduk, artısı ile eksisi ile tüm yönleriyle değerlendirmelerimizi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz.

Bizlere güvenen bizlere destek veren yada önümüzde ki yerel seçimlerde bizlere destek vermeyi düşünen halkımız şunu iyi bilsin ki, Mevzu Kandıra'mız olunca, Bizler Yeniden Refah Partisi olarak kimseden icazet beklemiyoruz.

 Kandıranın Kaderini başka ellerin tayin etmesine de asla izin vermeyeceğiz. Zaten derdimiz davamız hep bu yöndeydi. Bu seçim döneminin geçmiş dönem seçimlerinden çok daha farklı olacağı inancındayım. 

Allah izin verirse yaptım oldu devri artık sona erecek. Kandıra'lı son kararını artık kendi verecek. Kandıra'lı hemşehrilerim gönüllerini ferah tutsun. Sloganımızda da dediğimiz gibi Kandıra için artık biz varız.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑