Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Sır ölüm için özel ekip

Geçtiğimiz günlerde Kandıra yolunda iki kişinin infaz edildiği olaı çözmek için Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından özel ekip kuruldu.

12 Ağustos 2014 Saat: 17:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.503 kez okunmuştur

Sır ölüm için özel ekip
Sır ölüm için özel ekip
Geçtiğimiz günlerde Kandıra İlçesi Kefken-Cebeci yolu mevkiinde meydana gelen olayda yol kenarında dört tekerine ateş edilerek patlatılmış bir aracın içerisinde biri kadın 2 ceset bulunmuştu. Güvenlik güçleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda söz konusu cesetlerin Özgün Aslan ve Erhan Keleş’ ait olduğu tespit edilmişti. Vücudunun çeşitli yerlerinden çok sayıda kurşun sıkılarak öldürüldükleri belirlenen Aslan ve Keleş’in cenazeleri otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti. Yapılan otopsi sonrasında yakınlarına teslim edilen cenazeler Gebze’de toprağa verilmişti.
CİNAYETTEKİ SIR İÇİN ÖZEL EKİP KURULDU Olayın yaşandığı tarihten bu yana beş gğn geçmesine rağmen cinayetin sırrı çözülemedi. Kandıra İlçe ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler olayla ilgili başlattığı geniş çaplı çalışmada öldürülen Özgün Aslan ve Hüseyin Şenel’i takip eden otomobilin belirlenmesi için çok sayıda MOBESE işyeri kamerası tarandı. Öldürülen şahısların aileleriyle görüşüldü. cinayeti çözmek için İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan özel ekibin çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğü bilgisine de ulaşıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑