Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Şifa veren yataklar Kandıra’da büyük ilgi görüyor

Son zamanlarda Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet göstermekte olan Therma Yang masaj yatakları, Kandıra’da da hizmet vermeye başlayarak bir çok hastalıktan şikayetçi olup şikayetlerine çözüm arayanların uğrak mekanı oldu.

12 Aralık 2013 Saat: 00:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.612 kez okunmuştur

Şifa veren yataklar Kandıra’da büyük ilgi görüyor
Şifa veren yataklar Kandıra’da büyük ilgi görüyor
Therma Yang termal masaj ve sağlık yatakları Kandıra Akdurak Mahallesi Kışla Caddesi üzerinde açtığı küçük şubesi ile Kandıra halkına ücretsiz hizmet vermeye başladı. Yattığın yerden masaj yapıp hem rahatlatan hem de içerdiği yeşim taşı sayesinde her türlü hastalığı iyileştirdiği söylenen bu yatakların tanıtım merkezinde, her gün yüzlerce kişi şifa arıyor.
Gördüğü faydaya göre ikna olanlar, peşin fiyatı 5 bin liradan başlayan bu aletleri evine alıp istediği gibi kullanabiliyor. Parası yetmeyenler ise istedikleri zaman sıraya girip numara alarak günde 40 dakika ücretsiz faydalanabiliyor. Yataklar Sanayi Bakanlığı'nın izniyle ithal ediliyor.Yatakları Güney Kore'den ithal edip satışa sunan firmalar, satış merkezlerinin sadece tanıtım için açıldığını söyleseler de, hasta insanlar buraya tedavi olmak için geliyor.
Mucize gibi iyileşme hikayeleri dilden dile anlatılıyor. Bel ve boyun fıtığı, romatizma hastalıkları, mide rahatsızlıkları, diyabet, cinsel sorunlar, kireçlenme, kemik erimesi, tansiyon, kolesterol, cilt hastalıkları, kadın hastalıkları, varis, prostat, hemeroid, damar sertliği gibi birçok hastalıklara faydalı olduğu iddia edilen masaj yatakları özellikle her türlü ağrısı olan yaşlılar, ev hanımları ve fiziksel engeli olan kişiler için bulunmaz bir fırsat. 6 yataktan oluşan merkezde her gün onlarca Kandıralı tedavi görüyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑